Nitišs rallijā "Liepāja" startēs ar klasiskās piedziņas Fiat Abarth 124

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Reinis Nitišs
Reinis Nitišs Foto: www.reinisnitiss.com

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posma "Rally Liepāja" sacensībās savu dalību ir apstiprinājis talantīgais latviešu braucējs Reinis Nitišs, kurš sacīkstēs plāno piedalīties ar sev maz zināmo aizmugures piedziņas automašīnu, informēja sportista pārstāvji.

"Rally Liepāja" sacensības ir paredzētas no 24. līdz 26.maijam. Nitišam šīs sacīkstes būs īpaši interesantas, jo pilotam nāksies pierast pie aizmugures piedziņas automašīnas "Fiat Abarth 124 Rally". Ikdienā jēkabpilietis rallijkrosa sacensībās piedalās ar pilnpiedziņas spēkratiem.

Blakus Nitišam "Rally Liepāja" sēdēs pieredzējušais stūrmanis Māris Kulšs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New challenge on my list: @lvrally with a RWD car - Fiat Abarth 124 Rally. Can’t wait for the first test session with this amazing car and my co-driver @kulshs ! ? I want to thank @circleklatvija @ginalaslv @if @citadelebanka and @lvrally who all helped to make this happen in a short time! It's gonna be fun! ? #rn15 #rally #abarth #fiat @abarth_official #Liepaja #Latvia #european #rally

A post shared by Reinis Nitiss (@reinisnitiss) on

"Pēc Abu Dabī rallijkrosa sacensībās piedzīvotās avārijas un sekojošajām remonta izmaksām jau biju samierinājies, ka startu "Rally Liepāja" šogad nāksies atcelt. Taču pateicoties maniem atbalstītājiem, kuri operatīvi noreaģēja uz "Abarth" piedāvājumu, esmu gatavs pilnīgi jaunam un iepriekš neparedzētam izaicinājumam. Rallijā uz starta stāšos ar visai neierastu auto - Latvijā ļoti reti sastopamu aizmugures piedziņas "Fiat Abarth 124 Rally"," prieku par dalību sacensībās pauda pilots.

Foto: www.fiaerc.com

Jēkabpilietis gaidāmo sacīksti raksturo kā ātru un sarežģītu, tāpat piebilstot, ka cer uz fanu atbalstu. "Divtik liels prieks, ka varēšu būt daļa no šī pasākuma un kārtējo reizi papildināt savu pieredzi. "Rally Liepāja" šogad būs pēdējais rallijs Latvijā, un arī laikapstākļus sola vasarai atbilstošus, tā kā ceru uz fanu atbalstu,” pirms sacensībām teica Nitišs.

Šosezon Nitiss pasaules rallijkrosa čempionātā ir attīstības braucējs "GRX Taneco" komandā un līdz šim piedalījies vienā no trim posmiem.

Liepājā notiks šīs sezonas trešais ERČ posms.

Foto: www.fiaerc.com
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu