Bārklijs uzskata, ka Porziņģis un Dončičs varētu būt labākais duets NBA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs (no kreisās) un Kristaps Porziņģis
Luka Dončičs (no kreisās) un Kristaps Porziņģis Foto: EPA/AP/ScanPix

Kristaps Porziņģis un slovēnis Luka Dončičs nākamajos 10 gados varētu kļūt par labāko duetu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), uzskata leģendārais Čārlzs Bārklijs.

Bārklijs viesojās "ESPN Dallas" (KESN) radio šovā, kurā viņš pauda savas domas par NBA klubu Dalasas "Mavericks". Leģendārais amerikāņu basketbolists norādīja, ka viņš šobrīd nevar iedomāties duetu, kas nākamajos 10 gados būtu labāks par Porziņģi un Dončiču.

"Man patīk "Mavs" izredzes ar Luku Dončiču un Kristapu Porziņģi. Domāju, ka vajadzīgs vēl viens gabals (spēlētājs). Vēl viens labs gabals un daži otrā plāna spēlētāji," sacīja Bārklijs.

Ziemeļamerikas medijos jau vairākkārt vēstīts, ka "Mavericks" šovasar brīvo aģentu tirgū centīsies piesaistīt kādu NBA zvaigzni, kas kopā ar Porziņģi un Dončiču varētu izveidot spēcīgu trio.

"Mēs visi zinām, ka Dončičs gan jau tiks atzīts par NBA gada debitantu. Viņš ir to pelnījis. Man patiešām patīk, ko Marks (Kjūbans - "Mavericks" īpašnieks) ar puišiem ir paveicis. Iegūstot šos divus jauniešus, "Mavs" organizācija paveikusi ļoti labu darbu," teica NBA leģenda.

Pēdējā laikā Porziņģis iekūlies nepatikšanās, kas grauj viņa publisko tēlu - apsūdzība sievietes izvarošanā un kautiņš dzimtajā Liepājā, turklāt Latvijas basketbolists ceļgala traumas dēļ nav devies laukumā kopš pagājušā gada februāra.

Bārklijs cer, ka Porziņģis atveseļosies, atgriezīsies laukumā un aizvadīs spožu basketbolista karjeru.

"Laiki ir mainījušies. Mūsdienās spēlētājiem apkārt ir daudz dusmīgu un skaudīgu cilvēku. Nekas labs nevar notikt, Porziņģim kaujoties. Man patīk šis puisis. Ceru, ka viņš atveseļosies un būs lielisks spēlētājs," teica Barklijs.

Viņš vēl piebilda, ka sporta zvaigznēm slavas un lielā atalgojuma dēļ allaž pastāv risks iekulties nepatikšanās, turklāt mūsdienās to veicina sociālie mediji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu