Freimanis kaldina komandas uzvaru Grieķijas čempionāta "play-off" otrajā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Freimanis
Rolands Freimanis Foto: Jānis Škapars/TVNET

 Latviešu basketbolists Rolands Freimanis trešdien guva 12 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, kaldinādams Lemnosas "Ifaistos" komandas uzvaru Grieķijas čempionāta izslēgšanas turnīra otrajā spēlē.

"Ifaistos" ceturtdaļfināla otrajā mačā ar rezultātu 77:71 (30:13, 16:16, 18:23, 13:19) pārspēja "Peristeri" vienību, sērijā līdz divām uzvarām panākot izlīdzinājumu 1-1.

Freimanis šajā mačā laukumā pavadīja 35 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienu no pieciem divpunktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un savu vienīgo soda metienu.

Vēl latvieša kontā bija 12 atlēkušās bumbas, viena kļūda, viena pārtverta bumba, viena piezīme un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Džerijs Smits.

Sērijas izšķirošā, trešā, spēle paredzēta sestdien.

Regulārajā sezonā "Peristeri" bija otrajā vietā, bet "Ifaistos" - septītajā.

Iepriekš jau vēstīts, ka savainojuma dēļ šosezon vairs nespēlēs Jānis Strēlnieks, bet viņa pārstāvētajai Pirejas "Olympaikos" pēc punktu atņemšanas Grieķijas čempionātā izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā jātiekas ar savu niknāko sāncensi Atēnu "Panathinaikos Opap". Tomēr šie klubi sezonas laikā aizvada karstasinīgus strīdus, un "Olympiakos" atsakās spēlēt pret šo komandu, turklāt divas spēles tā jau boikotējusi. Ņemot vērā nolikumu, tā tiks izslēgta no Grieķijas augstākās līgas. Tiesa, Pirejas vienība paudusi apņēmību spēlēt Adrijas līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu