Durants varētu izlaist arī NBA finālsērijas sākumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: EPA/Scanpix

Viens no Goldensteitas "Warriors" līderiem Kevins Durants traumas dēļ varētu izlaist Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas sākumu.

Iepriekšējo divu gadu NBA čempione "Warriors" piekto reizi pēc kārtas sasniegusi finālu, tomēr pēdējās piecas komandas spēles kājas muskuļa traumas dēļ izlaidis Durants.

NBA fināls sāksies 30.maijā, bet "Warriors" ceturtdien norādīja, ka Duranta atgriešanās uz sērijas pašu sākumu nav diez cik reāla.

"Šobrīd nav lielu izredžu, ka Durants varētu spēlēt jau sērijas sākumā, bet mēs esam cerīgi noskaņoti par viņa atgriešanos vēlāk," pauda klubs.

Pie viena NBA čempioni arī norādīja, ka Duranta rehabilitācija šobrīd ritot pēc plāna.

Durants iepriekšējos divus gadus bijis NBA finālsērijas vērtīgākais basketbolists, bruģējot komandas ceļu pretī tituliem.

Basketbolists nepiedalījās Rietumu konferences finālsērijā pret Portlendas "Trail Blazers", ko "Warriors" apspēlēja ar 4-0, bet savainojumu Durants guva vēl sērijā pret Hjūstonas "Rockets".

Traumu joprojām turpina ārstēt cits "Warriors" basketbolists Demarkuss Kazinss. Viņa atgriešanās arī gaidāma NBA fināla laikā.

"Warriors" komanda NBA finālā tiksies ar Toronto "Raptors" vai Milvoki "Bucks". Pašlaik Austrumu konferences finālā ar 3-2 vadībā atrodas "Raptors".

Durants izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā gūti 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles.

Pērn Goldensteitas "Warriors" otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 pieveicot Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu