Viens no ātrākajiem latviešu rallistiem dosies uz Rally Estonia

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Viens no ātrākajiem Latvijas rallija braucējiem, Ralfs Sirmacis, jūlija vidū startēs rallijā Estonia. Tās ir sacensības, kurās viņš triumfēja 2016.gadā un noteikti centīsies to atkārtot arī šogad, startējot tandēmā ar Ralfu Igaveņu.

Sacensībās, kas norisināsies no 12. līdz 14.jūlijam Sirmacis startēs ar ASRT komandas sagatavotu Mitsubishi Lancer Evolution X, kas jau tika iemēģināts aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā rallijā Liepāja.

Trīskārtējais FIA Eiropas rallija čempionāta ralliju uzvarētājs Ralfs Sirmacis: "Shell Helix Rally Estonia aizvien ir mans favorīts starp rallijiem. Tas ir ātrs un ar tramplīniem, kas to padara patiesi baudāmu. Protams, es vēlējos braukt ar R5 klases auto, taču domāju, ka arī ar Mitsubishi Lancer EVO klāsies jautri. Liepājas rallijā redzējām, ka mums ir nepieciešamais temps, tādēļ rallijā Estonia rādīsim maksimumu."

Foto: Raimonds Volonts, www.volontsphotography.com

Shell Helix Rally Estonia direktors Urmo Āva: "Ir patīkami redzēt 2016.gada uzvarētāju atkal Igaunijā. Esmu drošs, ka viņa pieredze ļaus demonstrēt labu, konkurētspējīgu tempu.  Ticu, ka Ralfs Sirmacis un Ralfs Igaveņš, kā arī citi latviešu braucēji baudīs fanu atbalstu, jo Rally Estonia ir arī Latvijas čempionāta posms."

Rallija ieejas kartes jau šobrīd ir pieejamas iegādei interneta vietnē rallyestonia.com un maksā 24 eiro.

Rallijs Estonia ir ne tikai Igaunijas un Latvijas rallija čempionāta posms, bet arī FIA Eiropas rallija kauss un WRC atpazīstamības veicināšanas pasākums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu