Dzierkals neiegūst KHL sezonas labākā debitanta balvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Dzierkals
Mārtiņš Dzierkals Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals otrdien nesaņēma balvu kā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas labākais debitants.

KHL laureātu vakarā šī balva nokļuva pie 20 gadus vecā Jaroslavļas "Lokomotiv" vārtsarga Iļjas Konovalova, kurš regulārajā čempionātā 45 spēlēs vidēji ielaida tikai 1,89 ripas un atvairīja 93% metienu, bet Gagarina kausā astoņās cīņās caurmērā kapitulēja 2,42 reizes un tika galā ar 90,5% metienu.

Savukārt Dzierkals aizvadītajā sezonā 42 spēlēs guva piecus vārtus un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Uz labākā trenera balvu tikmēr bija nominēts arī Latvijas izlases stūrmanis Bobs Hārtlijs, kurš iepriekšējā sezonā līdz Gagarina kausa finālam aizveda Omskas "Avangard". Viņš šo titulu gan neieguva, pie tā tiekot Igoram Ņikitinam no čempiones Maskavas CSKA.

Tikmēr KHL sezonas simboliskajā izlasē tika iekļauti vārtsargs Juha Metsola (Ufas "Salavat Julajev"); aizsargi Ņikita Ņesterovs (Maskavas CSKA) un Darens Dics (Nursultanas "Baris"); uzbrucēji Tēmu Hartikainens ("Salavat Julajev"), Mihails Grigorenko (CSKA) un Iļja Mihejevs (Omskas "Avangard").

Par sezonas labāko vārtsargu tika nosaukts Metsola, bet par aizsargu - Dics. Par labāko snaiperi ar 30 vārtu guvumiem tikmēr kļuva Kirils Kaprizovs (CSKA), kamēr rezultatīvākā spēlētāja godu ar 82 rezultativitātes punktiem (17+65) ieguva Ņikita Gusevs (Sanktpēterburgas SKA)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu