Rīgas "Dinamo" šefs Savickis: Atzinīgi vērtēju čipu ievietošanu ripās (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Savickis
Juris Savickis Foto: Ieva Lūka/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis pauda apmierinātību ar komandas sportiskajiem rezultātiem. Tāpat viņš atbalsta vairākus jaunumus, lai KHL čempionāts kļūtu interesantāks.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā KHL sezonā piekto gadu pēc kārtas nekvalificējās Gagarina kausa izcīņai, lai gan par iekļūšanu tajā cīnījās līdz pat pēdējai kārtai.

"Rūpīgi izanalizējām iepriekšējo sezonu un palikām apmierināti ar komandas sportiskajiem rezultātiem. Pateicamies spēlētājiem un treneriem par motivāciju un cīņu no pirmās līdz pēdējai minūtei," portāls "Allhockey.ru" citē Savicka teikto.

"Līdz izslēgšanas turnīram pietrūka viens punkts. Sportā tā gadās, lai gan sasniegt Gagarina kausu vienmēr ir mūsu minimālais uzdevums."

Savickis vēlreiz apstiprināja, ka par Rīgas "Dinamo" galveno treneri turpinās strādāt Ģirts Ankipāns.

"Esam Ankipānam lūguši sākt komplektēt komandas sastāvu, kas jau tiek darīts. Šobrīd jau vairāk domājam par nākamo, ne aizvadīto sezonu," neslēpa Savickis.

Nupat norisinājās arī KHL klubu vadītāju sanāksme, pēc kuras Savickis norādīja, ka līga mērķtiecīgi virzās uz algu griestu ieviešanu.

"Atzinīgi vērtēju arī čipu ievietošanu ripās, jo man patīk sekot statistikai. Tā ir ļoti noderīga treneriem - ikviens redzēs, cik ātri slido hokejists, kāds ir paātrinājums un cik bieži viņš pieskaras ripai. Korekcijas varēs ieviest jau spēles laikā, bet pēc tam veikt detalizētu analīzi," uzsvēra Savickis.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu