Ramoss: Savu karjeru vēlos noslēgt Madrides "Real" sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Serhio Ramoss
Serhio Ramoss Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais spāņu aizsargs Serhio Ramoss pauda apņemšanos savu karjeru noslēgt dzimtenes futbola grandā Madrides "Real", tādējādi darot galu spekulācijām par iespējamu viņa pārcelšanos uz Ķīnu.

Šonedēļ izskanēja informācija, ka Ramoss lūdzis "Real" prezidentu Florentino Peresu atbrīvot viņu no līgumsaistībām, lai futbolists varētu piekrist vilinošam piedāvājumam no Ķīnas. Ceturtdien aizsargs Madrides kluba bāzē sasauca preses konferenci, darot galu spekulācijām.

"Vēlos skaidri un gaiši paziņot par saviem nākotnes plāniem. Esmu Madrides "Real" fans, vēlos šajā klubā noslēgt karjeru," uzsvēra 33 gadus vecais Ramoss. "Dienā, kad atvadīšos, gribu to izdarīt, izejot pa parādes durvīm jeb uzvarot."

Tiek ziņots, ka starp Peresu un Ramosu martā izveidojies konflikts pēc "Real" zaudējuma UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Nīderlandes klubu Amsterdamas "Ajax". Kopš tā laika abu attiecības esot bijušas saspīlētas, taču tagad viss izlīdzinājies.

"Nekad neesmu vēlējies doties uz Ķīnu. Vēlos palikt tur, kur jūtos mīlēts," izteicās Ramoss, kuram trešdien bijusi tikšanās ar Peresu. "Vakar mēs visu izrunājām un vēlamies kopā būvēt nākotni."

"Real" aizsargs gan norādīja, ka piedāvājums no Ķīnas viņam tiešām bijis. Viņa līgums ar Madrides klubu noslēdzas pēc diviem gadiem.

"Man ar prezidentu ir tēva-dēla attiecības, mēs viens otru ļoti mīlam. Nevēlos aiziet, mans sapnis ir noslēgt savu karjeru šajā klubā. Es pat būtu gatavs spēlēt par brīvu," neslēpa Ramoss. "Kurš gan nav strīdējies ar savu tēvu? Vislabākais veids, kā ar to tikt galā, ir to visu izrunāt aci pret aci, no malas nevienam neiejaucoties. Jau sen nebiju runājis par savu līgumu vai naudu ar Florentino."

Ramoss karaliskajā klubā spēlē kopš 2005.gada un pa šo laiku četras reizes kļuvis par Spānijas čempionu un tikpat reižu triumfējis UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu