Pasaules otrā rakete Plīškova negaidīti izstājas no "French Open"

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Karolīna Plīškova
Karolīna Plīškova Foto: EPA/Scanpix

Pasaules otrā rakete Karolīna Plīškova piektdien negaidīti izstājās no sezonas otrā "Grand Slam" turnīra - Francijas tenisa atklātā čempionāta ("French Open").

Viena no turnīra favorītēm Plīškova trešās kārtas mačā diezgan pārliecinoši ar 3-6, 3-6 piekāpās Horvātijas tenisistei Petrai Martičai, kura ir planētas 31.numurs.

Vēl pirmajā setā Martiča atradās iedzinējos ar 2-3, bet pēc tam pamanījās uzvarēt sešos geimos pēc kārtas, kas otro setu ļāva iesāk ar 2-0 vadību. Lai arī pēc tam Plīškova vienu breiku atspēlēja un panāca līdzsvaru, horvātiete tomēr spēja šajā mačā gūt uzvaru.

Līdz ar to jau tagad skaidrs, ka Japānas tenisiste Naomi Osaka arī pēc Francijas atklātā čempionāta saglabās pasaules pirmās raketes godu, jo Plīškova viņu nevarēs apsteigt.

Plīškova pirms diviem gadiem sasniedza Francijas atklātā čempionāta pusfinālu, turklāt arī šogad tika uzskatīta par vienu no pretendentēm uz titulu.

Iepriekš no Francijas atklātā čempionāta izstājās arī tādas spēcīgas tenisistes kā nīderlandiete Kiki Bertensa (WTA ranga 4.vieta), vāciete Angelika Kerbere (5.) un čehiete Petra Kvitova (6.). Visām četrām šīm tenisistēm bija iespēja gāzt Osaku no pasaules pirmās raketes goda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu