Pļaviņš/Točs cieš zaudējumu Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīra astotdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš
Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš Foto: No personīgā arhīva

Viens no Latvijas vadošajiem pludmales volejbola pāriem Mārtiņš Pļaviņš un Edgars/Točs sestdien piedzīvoja zaudējumu Čehijā notiekošā Pasaules tūres četru zvaigžņu turnīra astotdaļfinālā.

Pļaviņš/Točs, kuri turnīrā bija izlikti ar 22.numuru, izslēgšanas turnīra otrās kārtas jeb astotdaļfināla mačā ar 0-2 (17:21, 13:21) zaudēja Vācijas pārim Jūliusam Tolem un Klemensam Vikleram, kuri izlikti ar 12.numuru.

Tādējādi latvieši šīs sacensības noslēguši dalītā devītajā vietā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Pļaviņš/Točs izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-0 (23:21, 21:15) pārspēja amerikāņus Viljamsu Alenu un Stefordu Sliku, kuri bija turnīrā izlikti ar 25.numuru.

Pirms tam grupu turnīrā latvieši guva vienu uzvaru divos mačos un palika otrajā vietā, tāpēc izslēgšanas turnīrs viņiem bija jāsāk no pirmās kārtas.

Tikmēr Latvijas vadošais vīru pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš piektdien cieta zaudējumu izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā, turklāt tāds pats liktenis piemeklēja arī valsts spēcīgāko dāmu duetu Tīnu Graudiņu un Anastasiju Kravčenoku. Abi pāri sacensības tādējādi noslēdza dalītā 17.vietā.

Pamatturnīrā piedalījās 32 dueti, kuri bija sadalīti astoņās apakšgrupās, bet pēc tam sākās izslēgšanas turnīrs.

Līdz ar pērnā gada septembri pludmales volejbolistiem sākusies kvalifikācija 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu