Početino varētu palikt pie "Hotspur" stūres

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Maurisio Početino
Maurisio Početino Foto: AFP/SCANPIX

Čempionu līgas futbolā finālistes Totenhemas "Hotspur" galvenais treneris Mauricio Početino pēc titula mača devis mājienu, ka varētu palikt pie komandas stūres.

"Liverpool" sestdien Spānijas galvaspilsētā Madridē izcīnīja UEFA Čempionu līgas trofeju. Finālā "Liverpool" ar 2:0 (1:0) pieveica citu Anglijas klubu Totenhemas "Hotspur", kam tā bija debija UEFA Čempionu līgas finālā.

"Kad kaut ko tādu pieredzi, tad gribas to atkārtot. Ceru, ka vēl nākotnē varēsim ko tādu paveikt. Viss atkarīgs no darba, ticības un komandas būvēšanas. Ceru, ka drīzumā varēsim to atkārtot," pēc mača kanālam "BT Sport" teica Početino, kurš regulāri saistīts ar pārcelšanos uz kādu naudīgāku un ambiciozāku klubu.

Iepriekš argentīnietis nebija slēpis nepatiku par to, ka viņa pārstāvētais klubs ir tik pasīvs transfēru tirgū.

Šajā sezonā Početino vārds tika vairākkārt locīts saistībā ar bagātā Mančestras "United" kluba galvenā trenera krēslu, tomēr nesen šī vienība vienojās ar norvēģi Ūli Gunnaru Sūlšēru par pilnvērtīgu līgumu.

"Hotspur" šosezon premjerlīgā ieņēma ceturto vietu, tādējādi arī nākamajā sezonā varēs spēlēt Čempionu līgā.

"Šobrīd grūti kaut ko runāt, mēs esam ļoti vīlušies. Sezona bija fantastiska un mums vajadzētu lepoties ar sevi. Esmu lepns par visiem futbolistiem, līdzjutējiem un klubu," "Hotspur" citē Početino teikto.

"Iepriekš runājām, ka finālā nepietiek ar labu spēli, bet vajag arī uzvarēt. Visu izšķīra nianses. Neviens neatcerēsies, ja komanda zaudēs, lai gan būs vairāk pelnījusi uzvaru," skaidroja argentīniešu speciālists.

Jau spēles sākumā uz "Hotspur" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru realizēja Mohameds Salāhs.

""Pendele" pilnībā mainīja mūsu plānus. Tas bija liels ieguvums komandai, kuru mums vajadzēja uzveikt. Tomēr kopumā domāju, ka mēs dominējām. Izveidojām vairākas iespējas, bet viņi vārtu priekšā bija agresīvāki un precīzāki," secināja Ziemeļlondonas komandas galvenais treneris.

"Ir sāpīgi, tajā pat laikā mums jābūt mierīgiem un jāizanalizē viss, jo sezona bija fantastiska un mums jābūt lepniem par vēsturē pirmo Čempionu līgas finālu," uzsvēra Početino.

"Liverpool" par labāko klubu Eiropā kļuvis sesto reizi vēsturē. Iepriekš tas bija izdevies 1977., 1978., 1981., 1984. un 2005.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu