Bogdanovičs izcīna uzvaru Rīgas velomaratonā (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Toyota" Rīgas velomaratonam veltīts prezentācijas pasākums Rātslaukumā.
"Toyota" Rīgas velomaratonam veltīts prezentācijas pasākums Rātslaukumā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas riteņbraucējs Māris Bogdanovičs no kontinentālās komandas "Interpro Cycling Academy" svētdien svinēja uzvaru Rīgas velomaratonā.

Bogdanovičs 64 kilometru garo distanci, kas sadalīta četros apļos, veic aptuveni vienā stundā un 25 minūtēs.

Tikmēr otro vietu sīvā cīņā izcīnīja Pauls Rubenis, bet trešais bija Alekss Krasts, kuri Bogdanovičam zaudēja apmēram 15 sekundes.

Bogdanovičs Rīgas velomaratonā uzvarēja arī 2017.gadā.

Velomaratons notika 36.reizi vēsturē un tā starts un finišs ir 11.novembra krastmalā, bet trase visos braucienos ved pa Rīgas galvenajiem ielām un tiltiem.

Pērn elites grupā uzvaru svinēja Mārtiņš Blūms.

Svētdien laika posmā no plkst.10 līdz plkst.17, "Toyota" Rīgas velomaratona braucienu laikā, gaidāmas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā, kā arī tiks slēgtas atsevišķas pieturvietas Mūkusalas ielā, Bauskas ielā un Krasta ielā, informēja SIA "Rīgas satiksmē".

Minētajā laika posmā pasažieri, kuri lieto abonementa biļetes braukšanai mainītajos trolejbusu vai autobusu maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkstēs tās izmantot citos autobusu, trolejbusu un tramvaju maršrutos, braucienu nereģistrējot.

10.maršruta autobusi no galapunkta "Abrenes iela" kursēs pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu. Virzienā uz Rīgas pilsētas centru 10.maršruta autobusi kursēs pa maršrutu līdz Kārļa Ulmaņa gatvei, tālāk pa Kārļa Ulmaņa gatvi līdz apgriešanās vietai pretējā virzienā, neaizbraucot līdz Mūkusalas rotācijas aplim, tālāk pa Kārļa Ulmaņa gatvi līdz uzbrauktuvei uz Bauskas ielu, pa Bauskas ielu, Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.

Kopumā kustības izmaiņas skars 12., 23., 26., 13., 30., 37., 41., 53., 57.maršruta autobusus, 5., 9., 12., 19., 25. un 27.maršruta trolejbusus, kā arī 237., 241.maršruta minibususu un 336.maršruta ekspersbusus.

Tiks mainīts arī 14., 17., 18., 19. un 23. trolejbusa maršruts braucot uz 2. trolejbusu parku.

Ar visām izmaiņām detalizētāk iespējams iepazīties "Rīgas satiksmes" mājaslapā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu