Super Buggy braucējs Bernds Štūbe triumfē Eiropas Autokrosa čempionāta 2.posmā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zalaiskalns Photography

Šodien sporta kompleksā "Musa Raceland" noslēdzās FIA Eiropas Autokrosa čempionāta 2. posms. Uzvaru Super Buggy klasē izcīnīja vācietis Bernds Štūbe (Bernd Stubbe), bet Latvijas autosportisti Ervīns un Justs Grenči izcīnīja attiecīgi piekto un sesto vietu. Paralēli Eiropas čempionātam divās klasēs sacentās Lidostas "Rīga" kausa braucēji, tai skaitā arī Latvijā jau zināmi autosportisti - Beate Klipa un Reinis Nitišs.

Raimonds Kisiels, Latvijas Automobiļu federācijas prezidents: "Prieks atgriezties savā dzimtajā pilsētā Bauskā. Domāju, ka FIA Autokrosa komisija šīs sacensības vērtēs augstu, jo organizatori bija ņēmuši vērā ieteikumus pēc pagājušā gada un krietni uzlabojuši savu sniegumu. No Latvijas Automobiļu federācijas gribu teikt paldies visiem sacensību atbalstītājiem!"

Ivo Traubergs, Eiropas Autokrosa čempionāta 2. posma organizators: "Eiropas Autokrosa čempionāta 2. posms ir aizvadīts - komanda ir labi pastrādājusi, viss noritēja pēc grafika, kā labs Šveices pulkstenis. Trasē ik uz stūra norisinājās spraigas cīņas. Visiem bija interesanti un sacensības varēja izbaudīt! Skatītāji bija ieradušies vairāk nekā pagājušajā gadā, pilnas bija ne tikai tribīnes, bet arī vietējās pļavas. Ja drīkstu vērtēt mūs pašus, tad liktu 9+, jo vienmēr jau var labāk. Paldies visiem cilvēkiem, kuri bija kopā ar mums visas nedēļas nogales garumā."

Labākie Eiropas Autokrosa čempionāta 2. posmā:

Junior Buggy: 1. Bart Van Der PUTTEN; 2. Jakub NOVOTNY; 3. Styn JASPERS;

Buggy 1600: 1. Vincent MERCIER; 2. Petr NIKODEM; 3. Markus WIBBELER;

Touring AX: 1. Matvey FURAZHKIN; 2. Vaclav FEJFAR; 3. Jan BARTOS;

Super Buggy: 1. Bernd STUBBE; 2. Mike BARTELEN; 3. Jakub KUBICEK.

Foto: Zalaiskalns Photography

Labākie Lidostas "Rīga" kausa izcīņā:

Xtreme 750 Buggy: 1. Andre KIIL; 2. Ronalds BALDIŅŠ; 3. Reinis NITIŠS.

National 2000: 1. Jānis DREIMANIS; 2. Edijs Ošs; 3. Raimonds MŪRNIEKS.

Jānis Bergs, viens no Eiropas Autokrosa čempionāta posma Latvijā organizatoriem: "Liels prieks par lielisku nedēļas nogali "Mūsas" trasē, Bauskā. Paldies vairāk nekā 100 dalībniekiem, mūsu komandai un visiem iesaistītajiem cilvēkiem, kopā sarīkojām kārtīgu Autokrosa notikumu divu dienu garumā!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu