Tīms nikns uz Serēnu Viljamsu un nosauc viņas personību par sliktu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dominiks Tīms
Dominiks Tīms Foto: AFP/SCANPIX

Austrijas tenisa zvaigzne Dominiks Tīms pēc tam, kad viņu palūdza atstāt preses konferences telpu, pauda dusmas uz slaveno amerikānieti Serēnu Viljamsu un nosauca viņas personību par sliktu.

Sestdienas vakarā pēc iekļūšanas Francijas atklātā čempionāta astotdaļfinālā pasaules ceturtajai raketei Tīmam bija preses konference, kas ir viens no tenisistu pienākumiem, tomēr tās laikā austrieti informēja, ka galvenā interviju telpa nepieciešama Viljamsai, tāpēc viņam tā ir jāatstāj un saruna ar medijiem jāturpina citur.

Viljamsa tobrīd bija piedzīvojusi zaudējumu trešajā kārtā pret tautieti Sofiju Keninu. Teju piecu gadu laikā tā bija titulētās amerikānietes ātrākā izstāšanās kādā no "Grand Slam" turnīriem.

Tīms gan par šādu Viljamsas un turnīra rīkotāju attieksmi bija nikns.

"Tas ir principa jautājums. Pat ja telpā ir junioru vecuma spēlētājs, pārējiem ir jāpagaida," sarunā ar "Eurosport" teica Tīms.

"Manuprāt, tas arī nodemonstrēja Viljamsas slikto personību. Esmu pilnībā pārliecināts, ka, piemēram, Rafaels Nadals vai Rodžers Federers tā nekad nerīkotos."

"Tas ir izsmiekls," uzreiz pēc tam, kad 25 gadus vecajam Tīmam pateica par zāles atbrīvošanu, pikts bija austrietis. "Man ir jāatstāj telpa tikai tāpēc, ka nāk Serēna. Pie velna, mani tas neinteresē! Man ir tiesības darīt jebko, ko gribu."

Tīmu aizstāvēja arī leģendārais Federers.

"Domāju, ka prioritāriem jābūt tenisistiem, kuri joprojām piedalās turnīrā," uzskata Federers.

"Manuprāt, notika pārpratums vai kas tāds, jo, domāju, rīkotājiem vajadzēja likt Viljamsai vēl uzgaidīt ģērbtuvē, nevis nākt uz preses centru."

Tiesa, neoficiāla informācija liecina, ka Viljamsai bijis vienalga, kurā telpā noturēt preses konferenci, taču viņa to vēlējusies izdarīt pēc iespējas savlaicīgāk.

Viljamsas rīcību sociālajos tīklos tikmēr nosodījuši citi tenisisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu