Pipens īpašuma bojāšanas apsūdzībā iekļauj mazu meiteni (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Skotijs Pipens
Skotijs Pipens Foto: TASS/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācija (NBA) kādreizējā zvaigzne Skotijs Pipens apsūdzībā par viņa īpašuma bojāšanu iekļāvis arī piecgadīgu meiteni, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

2017.gada septembrī pēc viesuļvētrā Irma zaudētās mājas komiķi Lindsija Gleizere un Džeikobs Vološins noslēdza līgumu par Pipenam piederošās savrupmājas īri, mēnesī par to maksājot 30 000 ASV dolāru.

Tiesa, pērn decembrī Pipens pret īrniekiem iesniedza sūdzību par īpašuma sabojāšanu, kopumā nodarīto kaitējumu lēšot 109 000 ASV dolāru apmērā. Pipens apsūdzībā iekļāvis arī komiķu meitu, kas tobrīd bija četrus gadus vecu.

Kā apgalvo bijušais basketbolists, mazā meitene viņa īpašumu izkrāsojusi ar flomāsteriem un krītiņiem. Tāpat Pipens norāda, ka īrnieku kaķis un suns urinējuši pa visu māju, atstājot aiz sevis traipus un antisanitārus apstākļus. Kādreizējā NBA leģenda komiķus apsūdz arī laicīgā īres nemaksāšanā un "Cuisinart" virtuves nažu piesavināšanā.

Pipina advokāts Džeisons Gilers apgalvo, ka bijušajam basketbolistam bija jāmaina teju visa gultas veļa, matrači un paklāji.

"Pieprasītā atlīdzība neaprobežojas tikai ar zaudējumiem, kurus radījuši bērni un dzīvnieki. Tas nav smieklīgi, jo nodarīt sestās pakāpes kaitējumu kāda īpašumam ir morāli un likumīgi nepareizi," NBC teica advokāts.

Pipens no apsūdzētajiem vēlas piedzīt samaksu par kaitējumu, tiesu izdevumus un citas izmaksas.

Turpretī apsūdzētie noliedz savu vainu, sakot, ka Pipenam bija jāmaksā par uzkopšanas pakalpojumiem, taču apkopēja īpašumā parādījusies ļoti reti.

"Kurš gan kādreiz būtu iedomājies, ka Deniss Rodmens veidos ciešas saiknes ar Ziemeļkoreju un Skotijs Pipens būs traks uz mazu meiteņu iesūdzēšanu tiesā?" paziņojumā saka Gleizere, norādot uz bijušā basketbolista iesauku "No Tippin' Pippen", kuru viņam piešķīra restorānu darbinieki par skopošanos ar dzeramnaudām.

53 gadus vecais Pipens Čikāgas "Bulls" sastāvā sešas reizes tika kronēts par NBA čempionu. Viņš arī septiņas reizes spēlēja NBA Visu zvaigžņu spēlēs un ASV izlases sastāvā divreiz kļuva par olimpisko čempionu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu