Neimars uzaicināts liecināt policijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: AP/Scanpix

Riodežaneiro policijas kibernoziegumu nodaļa uzaicinājusi Brazīlijas futbola zvaigzni Neimaru sniegt liecību par viedo, kurā viņš skaidro apsūdzību izvarošanā.

Šī ir atsevišķa izmeklēšana no tās, kuru izvarošanas lietā veic Sanpaulu policija.

Brazīlijas mediji nedēļas nogalē ziņoja, ka pret pasaulē dārgāko futbolistu iesniegta sūdzība, ka viņš izmantojis spēku, lai veiktu seksuāla rakstura darbības bez partnera piekrišanas.

"Esmu apsūdzēts izvarošanā. Spēcīgi teikts, bet tieši tas ir noticis. Neesmu pārsteigts. Situācija nav patīkama, taču tie, kas mani pazīst, zina, ka esmu labs cilvēks un neko tādu nedarītu," sociālajā vietnē "Instagram" paziņoja Neimars.

Neimars septiņu minūšu video rādīja arī sarakstes ar apsūdzētāju un viņas bildes, kas erotiskā satura dēļ bija izpludinātas. Pirmdien "Instagram" noteikumu pārkāpumu dēļ dzēsa Neimara video.

Kā aģentūrai "Associated Press" apliecināja Riodežaneiro policijas kibernoziegumu divīzijas izmeklētājs Paulu Sartori, pirmdien divi likumsargi apmeklējuši Brazīlijas izlases treniņu ar mērķi uzaicināt Neimaru uz liecības sniegšanu. Liecināšanas datums šobrīd nav zināms.

Tikmēr apsūdzētājas advokāti atteikušies pārstāvēt sievieti, jo viņa mainījusi liecību, ziņo "Globo TV". Advokātu firma bija sākotnēji bija informēta par to, ka seksuāla rakstura rakstura darbības notikušas ar abu pušu piekrišanu, bet spēku Neimars pielietojis pēc tam.

Turpretī oficiālajā iesniegumā minēta izvarošana, kas advokātu firmai šķiet pavisam cita apsūdzība.

Futbolista tēvs Neimars Santošs raidsabiedrībai "Bandeirantes" atklāja, ka apsūdzība nav patiesa. Futbolista tēvs apgalvo, ka Neimars ar sievieti maijā saticies Parīzē, bet pēc tam viņu nav vēlējies redzēt, kā rezultātā viņa mēģinājusi izspiest no brazīlieša naudu.

Papildu traumām un apsūdzībai Neimara karjeru piemeklējušas citas ķibeles. Pēc šīs sezonas Francijas kausa fināla spēles, kurā Neimara pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" cieta zaudējumu, viņš iedunkāja līdzjutēju, par ko vēlāk saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju, bet pagājušajā nedēļā viņš zaudēja Brazīlijas izlases kapteiņa apsēju.

27 gadus vecais Neimars aizvadīja savu otro sezonu Francijas grandā PSG. Viņš visu turnīru ietvaros 28 spēlēs guva 23 vārtus.

Šobrīd Neimars kopā ar Brazīlijas izlasi gatavojas Dienvidamerikas prestižākajam izlašu turnīram "Copa America".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu