Klops neizrāda interesi strādāt "Bayern" komandā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops šobrīd neizrāda interesi par strādāšanu Minhenes "Bayern" komandā.

"Liverpool" futbolisti sestdien Madridē notikušajā UEFA Čempionu līgas finālā ar 2:0 uzvarēja citu Anglijas klubu Totenhemas "Hotspur".

Tikmēr 51 gadu vecā Klopa līgums ar "Liverpool" noslēgsies 2022.gadā, bet klubs jau šovasar lūkos pagarināt speciālista kontraktu.

"Vairāk par visu vēlos, lai viņš kādu dienu vadītu "Bayern". Manā skatījumā viņš ir viens no labākajiem treneriem pasaulē," pirmdien laikrakstam "Bild" teica "Bayern" leģendārais futbolists un treneris Francs Bekenbauers.

Klops otrdien šim pašam laikrakstam teica, ka ir patīkami dzirdēt Bekenbauera uzslavas.

"Man patīk Francs, bet viņam patīku es. Taču man ir ilgtermiņa līgums ar "Liverpool", turklāt "Bayern" un Dortmundes "Borussia" komandām šobrīd ir labi treneri. Kas būs pēc pieciem gadiem, nezinu," teica Klops.

Šobrīd sezonā Klops saņem ap septiņiem miljoniem mārciņu (7,9 miljonus eiro), bet jaunajā līgumā būšot atalgojuma palielinājums.

Uzvara Čempionu līgā ir Klopa pirmā lielā trofeja pēc kļūšanas par "Liverpool" galveno treneri 2015.gadā, toreiz parakstot līgumu uz sešiem gadiem. Vācu speciālista vadībā komanda ir ievērojami progresējusi, turklāt aizvadītajā Anglijas premjerlīgas sezonā tā piedzīvoja tikai vienu zaudējumu un ar iespaidīgiem 97 punktiem palika otrajā vietā, atpaliekot vien no teicamu sniegumu demonstrējošās Mančestras "City".

Savas karjeras laikā Klops vadījis arī Vācijas klubus "Mainz 05" un Dortmundes "Borussia".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu