Bartone sasniedz "French Open" junioru turnīra astotdaļfinālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamilla Bartone
Kamilla Bartone Foto: www.itftennis.com

Latvijas jaunā tenisiste Kamilla Bartone otrdien sasniedza Francijas atklātā čempionāta ("French Open") junioru turnīra trešo kārtu jeb astotdaļfinālu.

(Papildināta pirmspēdējā rindkopa)

Bartone otrajā kārtā ar rezultātu 6-4, 6-3 pārspēja krievieti Oksanu Selehmetevu.

Latvijas pārstāve junioru pasaules rangā ieņem 17.vietu un turnīrā izlikta ar devīto numuru, bet viņas pretiniece ir 27.pozīcijā. Krievijas tenisiste iekļuvusi arī WTA rangā, tajā ieņemot 743.pozīciju.

Astotdaļfinālā Bartone tiksies ar turnīra astoto numuru Emmu Navarro no ASV, kura junioru rangā ir 16.pozīcijā, bet WTA reitingā atrodama 414.pozīcijā.

Pirmās kārtas cīņā Bartone ar 6-7 (7:9), 6-4, 6-4 pārspēja amerikānieti Robinu Montgomeriju, kura junioru rangā ir 54.pozīcijā.

Vēlāk vakarā Bartone kopā ar Seļehmetevu dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā ar 6-3, 6-2 pārspēja francūzietes Obāno Droguē un Selēnu Janičijeviču. Latvijas un Krievijas duetam dubultspēļu turnīrā ir sestais numurs.

Svētdien neveiksmi pirmajā kārtā piedzīvoja cita Latvijas jaunā tenisiste Darja Semeņistaja. Pirms tam puišu turnīrā šonedēļ kvalifikāciju nepārvarēja Kārlis Ozoliņš, kurš cieta zaudējumu atlases izšķirošajā, otrajā, kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu