Durants nepiedalīsies arī NBA finālsērijas trešajā spēlē

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AP/Scanpix

Iepriekšējo divu gadu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Goldensteitas "Warriors" arī finālsērijas trešajā spēlē būs spiesta iztikt bez Kevina Duranta.

NBA finālsērijā pašlaik ir aizvadīti divi mači, rezultātam starp "Warriors" un Toronto "Raptors" komandām esot neizšķirtam 1-1. Nākamās divas spēles trešdien un piektdien notiks Oklendā.

"Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers otrdien norādīja, ka Durants trešdien laukumā nedosies, kā rezultātā basketbolists kājas traumas dēļ izlaidīs jau astoto spēli pēc kārtas. Spēlētājs otrdien arī nepiedalījās treniņā.

"Kevins trešdien nespēlēs, taču viņa veselības stāvoklis uzlabojas," pauda Kers.

Treneris arī teica: lai spēlētu piektdienas mačā, Durantam vajadzēs ceturtdien bez jebkādiem ierobežojumiem piedalīties "Warriors" treniņā.

Savukārt sērijas piektā cīņa notiks pirmdien Toronto.

Tikmēr joprojām ir neskaidrība, vai trešdienas spēlē varēs piedalīties cits "Warriors" līderis Klejs Tompsons, kuram arī ir kājas trauma. Komanda jau iepriekš bija palikusi bez rezerves uzbrucēja Kevona Lūnija.

Durants iepriekšējos divus gadus bijis NBA finālsērijas vērtīgākais basketbolists, bruģējot komandas ceļu pretī tituliem.

Durants izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā gūti 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles.

Pērn Goldensteitas "Warriors" otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 pieveicot Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu