Medijs: Pret Latviju spēlējušais Oblaks par 120 miljoniem varētu atstāt "Atletico"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jans Oblaks
Jans Oblaks Foto: Reuters/ScanPix

Slovēnijas futbola izlases vārtsargs Jans Oblaks, kurš pirmdien spēlēja pret Latvijas valstsvienību, varētu šovasar atstāt Spānijas klubu Madrides "Atletico", vēsta ESPN.

Oblaks pirmdien Rīgā palīdzēja Slovēnijas izlasei ar rezultātu 5:0 pārspēt Latvijas valstsvienību.

Pašlaik 26 gadus vecais slovēņu futbolists pēdējā laikā tiek uzskatīts par vienu no labākajiem vārtsargiem pasaulē.

"Atletico" komandu šovasar atstās vienības līderis Francijas uzbrucējs Antuāns Grīzmans, tamdēļ arī Oblaks gribot pārcelties uz citu klubu.

ESPN vēsta, ka Oblaks vēloties pārcelties uz Anglijas klubu Mančestras "United", kā arī par slovēņu vārtsargu interesi izrāda Francijas komanda Parīzes "Saint-Germain".

Tiek lēsts, ka Oblaka līguma izpirkuma maksa varētu būt pat 120 miljoni eiro. Portāla "Transfer Market" informācija liecina, ka slovēņu vārtsarga tirgus vērtība esot aptuveni 80 miljoni eiro.

Vēsturē lielākā summa, kas transfēru tirgū samaksāta par futbola vārtsargu, ir 80 miljoni eiro. Šādu summu pērn vasarā samaksāja Anglijas klubs Londonas "Chelsea", iegādājoties spāņu vārtsargu Kepu Arrisavalagu no Spānijas komandas Bilbao "Athletic". 

Oblaks aprīlī pagarināja līgumu ar "Atletico" komandu līdz 2023. gada jūnijam. Madrides klubā viņš aizvadījis 208 spēles, 117 mačus nospēlējot "sausā" jeb neielaižot nevienus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu