Jau trešais advokāts pamet lietu, kurā Neimars apsūdzēts izvarošanā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Jau trešais advokāts attiecies no lietas, kurā Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars tiek apsūdzēts izvarošanā.

Kā kanālam SBT skaidroja advokāts Danilu Garsija de Andradi, viņš no lietas atteicies, jo Neimara apsūdzētāja Nažila Trindadi Mendisa de Souza apšaubījusi viņa kompetenci.

Advokāts pieprasījis savai klientei septiņu minūšu video, kas uzņemts dienu pēc iespējamās izvarošanas, bet Trindadi viņam to nav sniegusi. Kā apgalvo Trindadi, planšetdators ar video izzagts no viņas dzīvokļa, tomēr namīpašnieks noliedz ielaušanos īpašumā.

"Viņa teica, ka pēc ierīces izsekošanas datiem tas tiks atrasts tajā pašā ielā, kur ir mans birojs," Garsija teica žurnālistiem.

Lietas pirmais advokāts no Trindadi aizstāvēšanas atteicās, jo sākotnēji bija plānots iesniegt lietu par fiziska spēka pielietošanu, nevis izvarošanu, kas viņaprāt ir pavisam cita apsūdzība. Otrs advokāts lietā piedalījās tikai īsu brīdi.

Neimaram pagājušajā nedēļā bija jāliecina par viedo, kurā viņš skaidroja apsūdzību izvarošanā. Neimars video rādīja arī sarakstes ar apsūdzētāju un viņas bildes, kas erotiskā satura dēļ bija izpludinātas.

Potītes traumas dēļ Neimars nevarēs piedalīties Dienvidamerikas izlašu prestižākajā turnīrā "Copa America".

Papildu traumām un apsūdzībai Neimara karjeru piemeklējušas citas ķibeles. Pēc šīs sezonas Francijas kausa fināla spēles, kurā Neimara pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" cieta zaudējumu, viņš iedunkāja līdzjutēju, par ko vēlāk saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju, bet maijā viņš zaudēja Brazīlijas izlases kapteiņa apsēju.

27 gadus vecais Neimars aizvadīja savu otro sezonu Francijas grandā PSG. Viņš visu turnīru ietvaros 28 spēlēs guva 23 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu