Laikraksts: Ar "Avangard" komandu saistīti Girgensona un Bļugera vārdi (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas nacionālās hokeja komandas galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" jaunajai sezonai meklē papildinājumu centra uzbrucēja pozīcijā. Laikraksts "Sport-Express" vēsta, ka tiek izskatītas iespējas piesaistīt Zemgu Girgensonu vai Teodoru Bļugeru. 

Ar "Avangard" tiek saistīts arī vairāk nekā 1000 spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā aizvadījušā Džeisona Specas vārds. 

Laikraksts min, ka Hārtlijam, ņemot vērā viņa ietekmi un kontaktus, varētu izdoties pārliecināt augstākās klases centra uzbrucēju pievienoties "Avangard" sastāvam. Ar Bļugeru un Girgensonu Hārtlijs ir strādājis kopā Latvijas izlasē. 

Pēc pasaules čempionāta pēdējās spēles Bratislavā 24 gadus vecais Bļugers sarunā ar TVNET norādīja, ka jaunajai sezonai gatavosies Minesotā un viņa mērķis ir spēlēt NHL čempionātā. 

Abi Latvijas uzbrucēji šobrīd ir bez līgumiem. 

"Avangard" sastāvam vēlas papildinājumu centra pozīcijā spēlētāju tieši ar NHL pieredzi. 

Omskas komanda arī nākamajā sezonā savas mājas spēles plāno aizvadīt Balašihā. Iepriekšējā sezonā "Avnagard" cīnījās Gagarina kausa izcīņas finālā, kurā sērijā līdz četrām uzvarām ar 0-4 piekāpās Maskavas CSKA

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu