Ērvings neturpinās līgumu ar "Celtics" un vasarā kļūs par brīvo aģentu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: AFP/SCANPIX

Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) lielākajām zvaigznēm Kairijs Ērvings neturpinās savu pašreizējo līgumu ar Bostonas "Celtics" un vasarā kļūs par neierobežoti brīvo aģentu, ziņo "The Athletic".

Ērvingam līgumā bija atrunāta iespēja pašam izvēlēties, vai to turpināt vēl vienu gadu un par nākamo sezonu saņemt 21,3 miljonus dolāru (18,8 miljonus eiro).

Tomēr 27 gadus vecais basketbolists izvēlējies neturpināt līgumu ar "Celtics" un vasarā kļūs par brīvo aģentu. Tas viņam ļaus vienoties par jaunu sadarbību ar Bostonas klubu vai kādu citu NBA komandu, turklāt par to saņemt būtisku algas pielikumu.

Šāds Ērvinga solis jau iepriekš tika prognozēts.

Kā aizsarga nākamās darbavietas regulāri tiek minētas Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", Ņujorkas "Knicks" un Losandželosas "Lakers", kur spēlē Ērvinga bijušais komandas biedrs Lebrons Džeimss.

Šajā sezonā Ērvings regulārajā čempionātā 67 spēlēs vidēji iemeta 23,8 punktus un veica 6,9 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā deviņos mačos viņam caurmērā 21,3 punkti un 7,0 rezultatīvas piespēles.

"Celtics" komandā Ērvings aizvadījis divas sezonas, bet kopā ar Klīvlendas "Cavaliers" viņš 2016.gadā kļuva par NBA čempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu