Šabala: Līdz mēneša beigām 100% parakstīšu jaunu līgumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Valērijs Šabala
Valērijs Šabala Foto: Latvijas Futbola federācija (lff.lv)

Vairāki Polijas futbola klubi izteikuši piedāvājumu Valērijam Šabalam parakstīt līgumu, intervijā TVNET atklāja Latvijas futbola izlases uzbrucējs.

Pašlaik 24 gadus vecais futbolists iepriekšējās divas sezonas aizvadīja Polijas 1. līgas klubā Belsko-Bjalas "Podbeskidzie".

Aizpagājušajā sezonā Šabala guva 9 vārtus, bet šosezon viņš kļuva par līgas labāko snaiperi ar 12 precīziem sitieniem.

"Podbeskidzie" sezonu noslēdza ar 48 punktiem, kas komandai kopvērtējumā deva 6. vietu.

Šabala intervijā TVNET pastāstīja, ka viņš saņēmis piedāvājumu pievienoties Polijas spēcīgākās līgas jeb "Ekstraklasa" komandai.

"Man tagad notiek pārrunas ar vienu "Ekstraklasa" klubu. Tāpat ir piedāvājums pagarināt līgumu ar "Podbeskidzie", kā arī vēl divas 1. līgas komandas interesējas."

Latvijas futbolists apstiprināja, ka līgumu viņam piedāvā Lodzas LKS komanda, kas šosezon 1. līgā ieguva 2. vietu un izcīnīja tiesības nākamsezon spēlēt "Ekstraklasa" čempionātā.

Kaut arī šosezon Šabala bija labākais vārtu guvējs Polijas 1. līgā, "Podbeskidzie" komanda atalgojuma ziņā viņam piedāvā iepriekšējā līguma nosacījumus.

"Ja runāšu ar viņiem ("Podbeskidzie") tālāk, tad būs jāvienojas tikai par kontrakta ilgumu," teica Šabala.

"Man līgums bija pēc sistēmas 2+1. Trešajā gadā bija paredzēta lielāka alga. Kluba jaunais prezidents pateica, ka tādu summu nevarēs man samaksāt. Tāpēc jaunais līgums ir par tādu pašu samaksu kā iepriekš."

Šabala jūnija beigās dosies atpakaļ uz Poliju. Futbolists atklāja, ka viņš vēlas līdz mēneša beigām noslēgt jaunu līgumu.

"Aģentam pateicu, ka gaidīšu (piedāvājumus) līdz svētdienai vai pirmdienai. Protams, varētu gaidīt līdz augusta beigām, kamēr transfēru logs ir atvērts, bet gribas mierīgi sagatavoties sezonai, nevis divus mēnešus trenēties kaut kur individuāli," teica uzbrucējs.

"Līdz mēneša beigām 100% parakstīšu jaunu līgumu," uzsvēra Šabala.

Latvijas futbola izlases sastāvā Šabala aizvadījis 52 spēles un guvis 12 vārtus.

No šīs paaudzes futbolistiem Šabala ir vistuvāk Latvijas izlases rekordam, kas pieder Mārim Verpakovskim - 29 vārti valstsvienības rindās.

Tuvāko dienu laikā portālā TVNET varēs lasīt plašāku sarunu ar Šabalu, kurš intervijā pastāstīja par savu futbolista karjeru un pēdējā laika Latvijas futbola izlases sliktajiem rezultātiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu