Leģendārais Skoulzs saņēmis sodu par likmju izdarīšanu uz futbola spēlēm

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Skoulzs
Pols Skoulzs Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" pussargs Pols Skoulzs saņēmis sodu par likmju izdarīšanu uz futbola spēlēm, lēmusi Anglijas Futbola asociācija (FA).

Leģendārais futbolists, kurš karjeru beidza 2013.gadā, atzina, ka laika posmā no 2015. līdz 2019.gadam veicis 140 likmes uz futbola mačiem. Līdz ar to FA Skoulzam piešķīra 8000 mārciņu (aptuveni 9000 eiro) lielu naudas sodu.

FA noteikumi paredz, ka spēlētāji un futbolam pietuvinātas personas nedrīkst veikt likmes uz spēlēm.

"Tā bija kļūda no manas puses, un es to nedarīju, lai apzināti pārkāptu noteikumus," raidsabiedrībai BBC teica Skoulzs. "Man šķita, ka, ja man nav nekādas saistības ar šīm spēlēm, tad es drīkstu izdarīt likmes bez nekādām problēmām."

"Lai kā arī būtu, saprotu, ka noteikumi ir citādi, un man par to bija jāpārliecinās pirms veicu likmes," nožēlas pilns bija Skoulzs.

Skoulzs ir viens no Selfordas "City" kluba īpašniekiem, kas nākamajā sezonā startēs pēc spēka ceturtajā Anglijas līgā. Tāpat viņš šogad neilgu laiku bija Oldemas "Athletic" kluba treneris, amatā nostrādājot 31 dienu.

Bijušais futbolists pirmo reizi karjeru noslēdza 2011.gadā, lai pievienotos Mančestras "United" treneru sastāvam, tomēr nākamā gada janvārī atgriezās laukumā un aizvadīja vēl pusotru sezonu.

Savu futbolista karjeru Skoulzs sāka 1991.gadā Mančestras "United" jauniešu komandā, bet lielajā komandā pussargs debitēja 1994.gadā, jau savā pirmajā mačā izceļoties ar diviem gūtajiem vārtiem.

Mančestras kluba sastāvā Skoulzs 11 reizes triumfēja premjerlīgas čempionātā, kā arī divas reizes uzvarēja UEFA Čempionu līgas turnīrā un trīs reizes triumfēja Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā. Vienības rindās viņš aizvadīja 718 spēles un izcēlās ar 155 vārtiem.

Savukārt Anglijas valstsvienībā Skoulzs aizvadīja 66 mačus, kuros guva 14 vārtus. Tomēr karjeru izlasē viņš noslēdza jau 29 gadu vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu