Sevastova: Maljorkā esmu kā Rafa

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: EPA/Scanpix

Anastasija Sevastova savu sniegumu Maljorkas WTA "International" sērijas turnīrā salīdzina ar Spānijas slaveno tenisistu Rafaelu Nadalu.

Sevastova trešdien ar rezultātu 6-2, 6-1 uzvarēja Alju Tomļanoviču no Austrālijas, sasniedzot Maljorkas turnīra ceturtdaļfinālu.

Latvijas tenisiste Maljorkas turnīrā iepriekšējos trīs gados sasniedza finālu. Kopumā šajās sacensībās viņa izcīnījusi 15 uzvaras 17 mačos.

2017. gadā Sevastova kļuva par Maljorkas turnīra čempioni, bet 2016. gadā un pērn viņa cieta zaudējumu finālā.

"Nezinu, ko man teikt. Maljorkā esmu kā Rafa (Rafaels Nadals). Pavisam nedaudz - tikai viens procents," smejot pēc uzvaras sacīja Sevastova.

Vīriešu tenisa pasaules otrā rakete Nadals, kurš tiek dēvēts par māla karali, Parīzē notiekošajā "French Open" turnīrā triumfējis 12 reizes, izcīnot 93 uzvaras 95 mačos.

"Man patīk zāle (laukumi), kas ir šeit, man patīk apstākļi. Man patīk, kā bumbiņas šeit lido," pozitīvi par Maljorkas turnīru izteicās Sevastova.

Latvijas tenisiste uzsvēra, ka viņa ļoti labi jutusies spēlē pret Tomļanoviču.

"Acīmredzami, ka es laukumā jutos ļoti labi. Tā bija īsa spēle, bet sākumā man bija ļoti jākoncentrējas un jāatsit daudz serves. Man bija jāturpina cīnīties un jāgaida iespējas, kuras bija jāizmanto."

Maljorkas turnīra ceturtdaļfinālā Latvijas tenisiste piektdien tiksies ar ķīnieti Jafaņu Vanu, kura pasaules rangā ierindojas 58. pozīcijā.

Noskaties: Sevastovai dienas sitiens Maljorkas turnīrā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu