Šabala oficiāli pārtraucis sadarbību ar Polijas klubu "Podbeskidzie"

CopyDraugiem X Whatsapp
Valērijs Šabala
Valērijs Šabala Foto: Viktors Devjatovs/TVNET

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Valērijs Šabala pēc abpusējas vienošanās pārtraucis sadarbību ar Polijas pēc spēka otrās līgas klubu Belsko-Bjalas "Podbeskidzie" un karjeru lūkos turpināt citā komandā.

Futbola klubs Belsko-Bjalas "Podbeskidzie" nedomā turpināt esošo sadarbību ar Šabalu. Pašreizējā vienošanās ar spēlētāju tika noslēgta līdz šīs sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl par gadu, tomēr klubs paziņoja, ka to nedarīs, bet izskatītu iespēju ar futbolistu panākt jaunu vienošanos ar citiem nosacījumiem.

Kā ziņo Polijas portāls "bielsko.biala.pl", Šabala un "Podbeskidzie" sadarbību tomēr neturpinās, tāpēc futbolists meklēs citu darba vietu. Neoficiāli izskanējusi informācija, ka Latvijas spēlētājs karjeru varētu turpināt jau Polijas augstākajā līgā vai Turcijā. Šabala no kluba un tā līdzjutējiem atvadījies arī savā "Facebook" profilā.

Šabala portālam TVNET apstiprināja, ka līgumu viņam piedāvā Lodzas LKS komanda, kas šosezon 1. līgā ieguva 2. vietu un izcīnīja tiesības nākamsezon spēlēt "Ekstraklasa" jeb Polijas spēcīgākajā čempionātā.

TVNET ceturtdien, 27. jūnijā, publicēs pilnu interviju ar Šabalu par viņa futbolista karjeras līkločiem un Latvijas izlases nesekmīgajiem rezultātiem.

Pašlaik 24 gadus vecais Šabala "Podbeskidzie" klubā spēlēja kopš 2017.gada augusta. Savulaik par ļoti perspektīvo futbolistu uzskatītais uzbrucējs 2014.gadā noslēdza līgumu ar slaveno Beļģijas komandu "Club Brugge", tomēr šīs vienības rindās oficiālās spēlēs tā arī nepiedalījās, pa šo laiku uzspēlējot Kiprā, Čehijā, Latvijā, Slovākijā un Polijā.

Karjeru uzbrucējs sāka Latvijā, spēlējot Rīgas "Daugavas", "Olimpa" un "Skonto" rindās.

Aizvadītajā sezonā futbolists Polijas otrās līgas čempionātā guva 12 vārtus un sezonu noslēdza kā līgas labākais vārtu guvējs, tāpat uzbrucējs tika atzīts par līgas labāko uzbrucēju.

Kopumā "Podbeskidzie" vienībā Šabala aizvadīja divas sezonas, tajā aizvadot 63 spēles, kurās guva 22 vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Savukārt Latvijas izlasē Šabala 52 spēlēs guvis 12 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu