ESPN: Durants kļūs par neierobežoti brīvo aģentu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kevins Durants trešdien noraidīja savas līdzšinējās vienības Goldensteitas "Warriors" izteikto piedāvājumu, tāpēc drīzumā viņš kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

ESPN apskatnieks Eidrians Vodžnarovskis savā "Twitter" kontā vēstīja, ka Durants atteicies no 31,5 miljonu dolāru atalgojuma (nepilniem 27,7 miljoniem eiro) un šobrīd ar savu aģentu atrodas Ņujorkā, lai izskatītu turpmākās karjeras iespējas.

Atsaucoties uz avotiem NBA, apskatnieks vēsta, ka līgas zvaigzne šobrīd apsverot vairākas iespējas - atgriezties "Warriors" vai pievienoties kādai citai NBA vienībai. Starp reālākajām kandidātēm tiek minētas Losandželosas "Clippers", Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", kā arī Kristapa Porziņģa bijušais klubs Ņujorkas "Knicks".

Durantam ir iespēja noslēgt četru gadu līgumu par 164 miljoniem dolāru (144 miljoniem eiro) ar jebkuru līgas vienību. Tāpat ir arī otrs variants, kurš ir vēl ienesīgāks, proti, piecu gadu līgums ar "Warriors" par 221 miljonu dolāru (194 miljoniem eiro).

Tiek mēļots, ka ikviena komanda, kas iesaistās sarunās ar Durantu, viņam piedāvās maksimāli iespējamo līgumu.

Iepriekš jau ziņots, ka basketbolists NBA izslēgšanas spēlēs iedzīvojās savainojumā, bet "Warriors" komanda NBA finālsērijas piektajā spēlē izlēma Durantu laist laukumā, kas beidzās ar ahileja cīpslas plīsumu un ilgstošu atlabšanas procesu.

Karjeras laikā Durants "Warriors" rindās divas reizes kļuva par līgas čempionu, turklāt abos gados viņš tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu