"Jelgava" papildina sastāvu ar pussargu Igoru Kozlovu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Igors Kozlovs
Igors Kozlovs Foto: fkliepaja.lv

Par "Optibet" Latvijas futbola virslīgas komandas "Jelgava" jaunieguvumu kļuvis pieredzējušais centra pussargs Igors Kozlovs, kurš ar vienību noslēdzis pusotra gada līgumu.

Šo sezonu Kozlovs sāka futbola kluba “Liepāja” sastāvā, kur aizvadīja astoņas spēles un guva vienus vārtus. Savu iepriekšējo spēli Virslīgā pussargs aizvadīja 12.maijā Jūrmalā pret vietējo "Spartaku".

Jūnija sākumā Liepājas prese ziņoja, ka "Liepāja" šķīrusies no pieciem futbolistiem, kuru vidū bija arī pusotru sezonu klubā aizvadījušais Kozlovs.

32 gadus vecais futbolists, visticamāk, vēl nepiedalīsies nākamajā jelgavnieku spēlē, tomēr viņa debija jaunās komandas rindās paredzēta 20.kārtas mačā pret "Ventspils" vienību.

Karjeras laikā Kozlovs ir spēlējis Virslīgas klubos "Skonto", "Spartaks", RFS un "Liepāja". Tāpat futbolistam bijusi pieredze Lietuvas čempionātā Šauļu un Panevēžas komandās. Pussargu 2012.gadā Latvijas izlases tā brīža treneris Marians Pahars bija uzaicinājis arī uz valstsvienības nometni, tomēr tās kreklā viņš debitēt nepaguva.

"Jelgava" šosezon 16 spēlēs spējusi izcīnīt 16 punktus ieņem pēdējo vietu vietējā čempionāta tabulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu