Latvijas izlases kapteine Brumermane: Pēc pirmās spēles pateicu dažus skarbus vārdus

CopyDraugiem X Whatsapp
Aija Klakocka
Aija Klakocka Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas sieviešu basketbola izlases kapteinei Aijai Brumermanei pēc Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīra Rīgā zaudētā mača pret Lielbritāniju komandai bija jāvelta kāds skarbāks vārds, kas deva impulsu, lai piektdien komanda izcīnītu uzvaru pār Ukrainu.

Latvijas sieviešu basketbola izlase piektdien Rīgā svarīgā EČ mačā ar rezultātu 82:74 (15:14, 26:20, 17:14, 24:26) pārspēja Ukrainu, tādējādi turpinot cīņu par izslēgšanas turnīru.

Latvijas izlases rindās rezultatīvākā ar 33 punktiem bija Elīna Dikeulaka, kura laboja valstsvienības rekordu oficiālajos turnīros.

Pēc pirmās uzvaras čempionātā priecīga bija arī Latvijas izlases kapteine un pieredzes bagātākā spēlētāja Aija Brumermane.

"Lieliska atdeve. Meitenes pēc vakardienas spēles saņēmās, izlabojām kļūdas, spēlējām daudz agresīvāk. Jā, pēc vakardienas zaudējuma Lielbritānijai arī man bija jāpasaka kāds skarbāks vārds. Visas jau māk saņemties arī pašas, bet kaut ko man vajadzēja pateikt," pastāstīja centra spēlētāja.

"Viss kopā veido komandu. Elīna [Dikeulaka] ir īstena līdere, pārējās palīdz. Nav tikai Elīna, bet ir viņa un komanda ap viņu. Gaidāmā brīvdiena lieti noderēs, lai atpūstos. Sevišķi tām meitenēm, kas spēlējušas daudz minūšu. Jāatbrīvo galva un jābūt gatavām Spānijai," kaujinieciska bija Brumermane.

Pretiniecēm ar 28 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Aļina Jagupova, bet 19 punkti bija Oļesjai Malašenko.

A apakšgrupā vadībā ar vienu uzvaru vienā spēlē ir Spānija un Lielbritānija, tālāk ar vienu panākumu divās cīņās seko Latvija, bet Ukraina cietusi divus zaudējumus.

Grupu turnīrs tiks noslēgts svētdien, kad Latviju gaida spēkošanās ar Spānijas izlasi.

Apakšgrupu uzvarētājas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet otrās un trešās vietas ieguvējas pirmdien savstarpējā spēlē noskaidros vēl divas ceturtdaļfināla dalībnieces.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu