Panarinam vismaz pieci NHL klubi piedāvā iespaidīgu līgumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artemijs Panarins
Artemijs Panarins Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas uzbrucējam Artemijam Panarinam vismaz pieci Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubi piedāvā iespaidīgu līgumu, kas hokejistam vienas sezonas laikā nodrošinātu algu vairāk, nekā 10 miljonu ASV dolāru vērtībā. 

Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka tuvākajā laikā Panarins kļūs par neierobežotu brīvo aģentu un būs pieejams sarunām ikvienai komandai. 

"The Athletic" vēsta, ka Panarinam astoņu gadu līgumu par 96 miljoniem ASV dolāru piedāvā viņa līdz šim pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda. Hokejists vidēji sezonā nopelnītu ap 12 miljoniem. 

Iepriekš izskanēja ziņas, ka 27 gadus vecais Panarins varētu pārcelties uz Floridas "Panthers", kas it kā piedāvājusi līdzīgus nosacījumus, bet Floridas štatā ir jāmaksā mazāk nodokļi. 

Ar dāsnu līgumu Panarinu varētu atalgot arī Kolorādo "Avalanche", kura sezonā var piedāvāt 12,5 miljonus ASV dolāru. 

Tikmēr "Sportsnet" vēsta, ka Panarinam septiņu gadu kontraktu grasās piedāvāt arī Ņujorkas "Islanders", kas hokejistam sezonā nodrošinātu 11-12 miljonus. 

Cīņā par Panarinu iesaistījušās ar Ņujorkas "Rangers" un Čikāgas "Blackhawks". 

Iepriekšējā regulārajā sezonā Panarins 79 mačos izcēlās ar 28 vārtu guvumiem, 59 rezultatīvām piespēlēm un lietderības koeficientu +14, viņam aizvadot veiksmīgāko sezonu karjerā. 

Savukārt 10 Stenlija kausa izcīņas spēlēs Panarins guva piecus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles partneriem. 

Krievijas hokejists NHL aizvadījis četras sezonas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu