Ošs turpinās spēlēt Šveices klubā "Xamax"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs turpinās spēlēt Šveices augstākās līgas klubā Neišateles "Xamax", informē komanda.

Vēl svētdien Latvijas futbola klubs Jūrmalas "Spartaks" paziņoja, ka ar 27 gadus veco Ošu pagarināts līgums līdz 2021.gadam, bet pirmdien "Xamax" informēja, ka aizsargs arī nākamajā sezonā tiks izīrēts no jūrmalniekiem.

Līdz ar to Ošs "Xamax" sastāvā aizvadīs visu 2019./20.gada sezonu.

Gandarīts par Oša palikšanu "Xamax" sastāvā bija komandas jaunais galvenais treneris Žoels Maņins.

"Esmu ļoti priecīgs, ka Ošs būs atpakaļ. Viņa atlētisms stabilizēs mūsu aizsardzību."

"Ošs bija vērtīgs spēlētājs sezonas otrajā daļā. Esam priecīgi viņu paturēt uz vēl vienu gadu," gandarījumu tikmēr pauda "Xamax" sporta direktors Frederiks Pažē.

Ošs uz "Xamax" pārcēlās pagājušā gada augustā, bet sākumā viņam bija jāizkaro vieta komandas sastāvā. Sezonas otrajā pusē viņš jau bija vienības aizsardzības balsts.

Aizvadītajā sezonā Ošs visu turnīru ietvaros 29 spēlēs iesita divus vārtus, dramatiskā cīņā arī palīdzot "Xamax" saglabāt vietu Šveices augstākajā līgā.

Ošs Latvijā pārstāvējis "Jelgavu" un "Spartaku", bet leģionāra gaitas izbaudījis arī Polijā un Dānijā. Savukārt Latvijas izlasē augumā raženais aizsargs septiņās spēlēs pie vārtiem nav ticis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu