Bijušais NBA spēlētājs Pērkinss: Durantam tiešām nepietrūks "Warriors"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienam no labākajiem spēlētājiem Kevinam Durantam nemaz nepietrūkšot būšana Goldensteitas "Warriors" komandā, uzskata viņa draugs un bijušais līgas spēlētājs Kendriks Pērkinss.

Durants nesen paziņoja savu lēmumu pamest "Warriors" un pievienoties Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas "Nets" vienībai. Viņa piemēram sekoja arī Kairijs Ērvings, kurš iepriekš pārstāvēja Bostonas "Celtics" klubu. 

Durants, kurš iepriekšējās trīs sezonas spēlēja "Warriors" rindās, ar "Nets" vienojās par četru gadu līgumu, kura kopējā vērtība ir 164 miljoni ASV dolāru.

Bijušais pasaules basketbola Mekas spēlētājs Pērkinss ir labos draugos ar Durantu, medijiem atklājot, ka bijušais Goldensteitas kluba līderis nemaz neskumšot par šīs vienības atstāšanu.

"Kevinam pavisam noteikti nepietrūks "Warriors". Nesen ar viņu runāju. Viņš ir laimīgs. Jau pagājušajā sezonā viņš ar vienu kāju bija citā komandā. Goldensteita Kevinu pietiekami nenovērtēja. Beidzot viņam būs sava komanda," uzskata Pērkinss.

34 gadus vecais Pērkinss  no 2011. līdz 2015.gada bija Duranta komandas biedrs Oklahomsitijas "Thunder" rindās. Līdz šim pēdējā sezona profesionālājā basketbolā Pērkinsam bija 2017./2018.gada nogrieznī, kad viņš pārstāvēja NBA finālisti Kļivlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu