Portāls: "Panathinaikos Opap" izteikusi ļoti vilinošu piedāvājumu Strēlniekam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: Evija Trifanova/LETA

Grieķijas basketbola klubs Atēnu "Panathinaikos Opap" izteikusi ļoti vilinošu piedāvājumu Latvijas izlases saspēles vadītājam Jānim Strēlniekam, vēsta portāls "Eurohoops".

Iepriekš tika ziņots, ka 29 gadus vecajam Strēlniekam ir piedāvājums pievienoties Maskavas apgabala "Himki" komandai, kur no "Olympiakos" aizvadītajā sezonā tika izīrēts cits latvietis Jānis Timma. Krievijas klubs nodrošinājis iespēju nākamsezon spēlēt ULEB Eirolīgā, turklāt tā tiek minēta kā ticamākā darbavieta Latvijas izlases saspēles vadītājam.

Portāls "Sportando" ziņo, ka abu pušu sarunas jau ir noslēguma fāzē, bet tuvākajā laikā Grieķijā ieradīsies basketbolista aģents Artūrs Kalnītis, lai vienotos par kontraktu.

Tāpat Strēlniekam esot piedāvājumi no "Olympiakos" niknākajiem konkurentiem Atēnu "Panathinaikos Opap" un arī ULEB Eirokausa čempiones "Valencia Basket" no Spānijas. Arī šīs vienības jaunajā sezonā cīnīsies Eirolīgā.

Savukārt pēc atkārtota Atēnu komandas pieteikuma, cīņa par Strēlnieku palikusi vēl sīvāka, un šobrīd par spēlētāja nākamajiem galamērķiem tiek piesauktas "Himki" un "Panathinaikos Opap" vienības.

Latvijas basketbolistam ar šo vasaru noslēdzas divu gadu līgums ar Grieķijas grandu Pirejas "Olympiakos", turklāt "Eurohoops.net" ziņoja, ka sadarbība, visticamāk, turpināta netiks, turklāt neskaidra ir arī paša kluba nākotne.

Strēlnieks aizvadītajā sezonā 20 ULEB Eirolīgas spēlēs vidēji guva 8,8 punktus, veica 2,0 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 1,9 atlēkušās bumbas. Savukārt Grieķijas čempionātā viņš 13 mačos caurmērā guva 6,3 punktus un veica 2,3 rezultatīvas piespēles.

Saspēles vadītājs karjeras laikā pārstāvējis arī "Ventspils", Sanktpēterburgas "Spartak", Kijevas "Budiveļņik" un Bambergas "Brose" komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu