Kazahstānas futbola klubs "Irtiš" lauzis līgumu ar Dubru

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Dubra
Kaspars Dubra Foto: Paula Čurkste/LETA

Kazahstānas augstākās līgas futbola klubs Pavlodaras "Irtiš" lauzis līgumu ar Latvijas izlases aizsargu Kasparu Dubru, informē vienība.

Šķiršanās notikusi pēc abpusējas vienošanās, bet klubs, kuram sezonas pirmā puse nav bijusi veiksmīga, atbrīvojies arī no citiem futbolistiem. Ar 17 spēlēs iekrātiem 14 punktiem "Irtiš" vietējā čempionāta kopvērtējumā atrodas tikai devītajā vietā 12 komandu konkurencē.

Dubra uz Kazahstānu pārcēlās janvārī, bet pirms tam viņš pusotru sezonu pārstāvēja Latvijas virslīgas komandu RFS, kuras sastāvā pērn izcīnīja bronzas medaļu.

"Irtiš" sastāvā Dubra aizvadīja 12 spēles.

Vēl 2015.gada sākumā Dubra pievienojās Baltkrievijas flagmanim Barisavas BATE, kuru pameta 2017.gada vasarā. Latvijas futbolists BATE vienībā aizvadīja deviņus mačus UEFA Čempionu līgā, skaitot arī kvalifikācijas sacensības.

Dubra līdz 2012.gadam spēlēja Rīgas "Skonto" sistēmā, reizi kļūstot arī par Latvijas čempionu. Turpinājumā viņš pievienojās Polijas pirmās līgas komandai Bitomas "Polonia", bet tās sastāvā aizvadīja vien četrus mačus, pēc tam pārceļoties uz "Ventspils" vienību, kuras sastāvā vēl divas reizes triumfēja valsts meistarsacīkstēs.

Latvijas izlasē Dubra līdz šim aizvadījis 33 spēles un guvis divus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu