CSKA prezidents: Nav vērts salīdzināt NHL ar KHL (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Igors Jesmantovičs
Igors Jesmantovičs Foto: www.cska-hockey.ru

Ar savdabīgu viedokli klajā nācis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA prezidents Igors Jesmantovičs, kurš uzskata, ka KHL čempionāts ir saistošāks nekā Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāts. 

"Ir jāsaprot, ka NHL ir bizness. Kontinenta līga, kurā nav Kanādas un ASV čempionāta," portālam "Sports.ru" sacīja Jesmantovičs. "Tur ir viena dominējoša lieta. Bizness. Savukārt Krievijā ir KHL. Mēs esam daudzpusīgāki sporta un biznesa ziņā. Mums ir valsts čempionāts, pasaules čempionāts un iespēja piedalīties olimpiskajās spēlēs. Vienmēr esam ļāvuši saviem spēlētājiem piedalīties šajos turnīros. Nekad neesam to lieguši."

Teju ikviena hokejista sapnis gan ir spēlēt NHL nevis KHL čempionātā. NHL ir pasaules spēcīgākā līga, kamēr KHL tiek uzskatīta par otro spēcīgāko.

"Domāju, ka nav vērts salīdzināt NHL ar KHL hokejistu attīstības ziņā. Viennozīmīgas atbildes nebūs. CSKA klubā ļoti daudz domājam par spēlētāju attīstību. Gribam, lai viņiem meistarība aug katru dienu," sacīja Jesmantovičs.

Infrastruktūras, biznesa, sportiskajā un organizatoriskajā ziņā KHL no NHL atpaliek ļoti tālu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu