Medijs: Porziņģa "Mavericks" vēlas piesaistīt 2015. gada NBA finālsērijas MVP

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrē Iguodala
Andrē Iguodala Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda vēlas spēlētāju maiņas darījumā iegūt 2015. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas MVP jeb vērtīgāko spēlētāju Andrē Iguodalu, vēsta ESPN.

Pašlaik 35 gadus vecais Iguodala spēlētāju maiņas darījumā nesen no Goldensteitas "Warriors" pārcēlās uz Memfisas "Grizzlies". Viņam ir spēkā līgums uz vienu sezonu par 17,2 miljoniem dolāru (aptuveni 15 miljoniem eiro).

ESPN vēsta, ka "Grizzlies" negrasās līdz sezonai izpirkt Iguodalas līgumu, tā vietā izskatot iespējas spēlētāju aizmainīt. Tiek ziņots, ka par trīskārtējo NBA čempionu interesējas Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" un arī Hjūstonas "Rockets".

Iepriekš medijos izskanēja informācija, ka Iguodala varētu pievienoties Losandželosas "Lakers" komandai, apvienojot spēkus ar līgas zvaigznēm Lebronu Džeimsu un Entoniju Deivisu, ja "Grizzlies" izpirktu viņa līgumu.

Iguodala karjerā trīs reizes kļuvis par NBA čempionu "Warriors" sastāvā (2015., 2017. un 2018. gadā), turklāt 2015. gadā viņš tika atzīts par finālsērijas MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

ASV izlases sastāvā Iguodala kļuvis gan par pasaules (2010. gadā), gan par olimpisko čempionu (2012. gadā).

Iguodala spēlēja Filadelfijas "76ers" komandā no 2004. līdz 2012. gadam, kā arī viņš pārstāvēja Denveras "Nuggets" vienu sezonu pirms pievienojās "Warriors".

Kopumā karjerā NBA regulārajā čempionātā Iguodala aizvadījis 1108 spēles, vidēji guvis 12,1 punktu, izcīnījis 5,1 atlēkušo bumbu, veicis 4,4 rezultatīvas piespēles un pārtvēris 1,5 bumbas.

Iguodala līgā atzinību visvairāk izpelnījies kā lielisks aizsardzības spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu