"Liepājas" futbolisti virslīgas mačā uzņem "Spartaku"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
FK "Liepāja" futbolisti
FK "Liepāja" futbolisti Foto: Mārtiņš Sīlis

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas mačā "Liepāja" šodien uzņem Jūrmalas "Spartaku".

Abu komandu cīņa Liepājā esošajā stadionā "Daugava" sāksies plkst.19.45, bet to tiešraidē pārraidīs Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls.

Vienības šosezon savā starpā tikušās divas reizes, un abās cīņās uzvaru ar 1:0 guva "Spartaks".

Šobrīd uz viļņa ir "Spartaks", jo pēdējo desmit spēļu laikā tas piedzīvojis tikai vienu zaudējumu, bet guvis septiņas uzvaras un divreiz spēlējis neizšķirti, kas kopvērtējumā ļāvis iespraukties labāko trijniekā.

Tikmēr "Liepāja" pēdējās divās virslīgas spēlēs guvusi uzvaras, kas ļauj noslēgt pirmo sešinieku.

Šī virslīgas kārta iesākās ceturtdien, kad čempione "Riga" savā laukumā nospēlēja 0:0 ar "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", bet sestdien "Ventspils" spēkosies ar "Metta" futbolistiem, kamēr RFS sacentīsies ar "Jelgavu". Šo kārtu izlaiž "Daugavpili".

Ar 38 punktiem 19 spēlēs kopvērtējuma vadībā ir "Riga" komanda, kurai ar 31 punktu 18 mačos seko RFS. Trešā ar 29 punktiem ir Jūrmalas "Spartaks" vienība, bet tālāk ar 26 punktiem ir "Valmiera Glass"/ViA. Piekto vietu ar 24 punktiem ieņem "Ventspils", bet "Liepājai", aizvadot par vienu spēli mazāk, ir 23 punkti. Septītā ar 21 punktu ir "Daugavpils", bet turnīra tabulā ar 19 punktiem "Jelgava" ir astotā, kamēr "Metta" izcīnījusi 17 punktus un atrodas pēdējā pozīcijā.

Šajā sezonā virslīgā startē deviņas komandas, kas ir par vienu vairāk nekā pērn, līdz ar to viena vienība izlaiž konkrēto kārtu. Plānojams, ka nākamajā sezonā virslīgā startēs desmit vienības.

Sezona noslēgsies 9.novembrī.

Sākot ar šo sezonu, par turnīra ģenerālsponsoru kļuvis uzņēmumu grupa "Optibet". Jaunais sadarbības līgums starp biedrību "Latvijas Futbola virslīga" un "Optibet Sporta bārs" noslēgts uz turpmāko divu sezonu periodu. Tāpat turnīram ir jauna vizuālā identitāte.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi kluba vēsturē par čempioni kļuva "Riga" komanda, aiz sevis atstājot "Ventspils" vienību, bet trešā bija RFS.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu