Stademairs un bijušais Biedriņa komandas biedrs Eliss gatavi atgriezties NBA un pievienoties "Lakers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Amare Stademairs
Amare Stademairs Foto: AFP/SCANPIX

Pazīstamie Amare Stademairs un Monta Eliss, kurš savulaik bija latvieša Andra Biedriņa komandas biedrs, pauduši gatavību atgriezties Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un pievienoties Losandželosas "Lakers", kam vitāli nepieciešami sastāva papildinājumi, vēsta "Yahoo Sports".

Šobrīd "Lakers" cer uz NBA čempiona Kavai Lenarda pievienošanos. Ja tas notiks, Losandželosas komanda lielāko daļu no saviem algu griestiem atvēlēs trim basketbolistiem - Lenardam, Lebronam Džeimsam un Entonijam Deivisam.

"Lakers" sastāvā pašlaik ir tikai daži spēlētāji, bet, lai to aizpildītu, būs jāvienojas ar pieredzējušiem brīvajiem aģentiem, kuri neizmaksās daudz. Ja Losandželosas komandai izdosies papildināt sastāvu ar Lenardu, tā kļūs par galveno favorīti uz NBA čempiontitulu, tāpēc vairāki veterāni vienībai būtu gatavi pievienoties par ļoti zemu atalgojumu, jo tā būtu iespēja izcīnīt titulu.

Ziemeļamerikas mediji, tostarp "Yahoo Sports" un ESPN, informē, ka "Lakers" komandai pievienoties cer tādi bijušie NBA spīdekļi kā Stademairs un Eliss, kuram jau bijuši treniņi pie citām vienībām.

Stademairs, kuram ir 36 gadi, NBA nav spēlējis kopš 2015./16.gada sezonas, kad ieņēma ne pārāk lielu lomu Maiami "Heat" rindās, lai gan savulaik viņš bija NBA Visu zvaigžņu spēles līmeņa basketbolists.

Tikmēr 33 gadus vecais Eliss nav bijis NBA apritē divus gadus, lai gan ir centies pievienoties kādai no komandām. Laika posmā no 2007. līdz 2015.gadam viņš vidēji mačā iemeta vismaz 18 punktus, bet savulaik Goldensteitas "Warriors" sastāvā aizsargs bija Biedriņa komandas biedrs.

Caur brīvo aģentu tirgu "Lakers" jau vienojusies par līgumiem ar nu jau bijušo Rodiona Kuruca komandas biedru Džeredu Dadliju un Troju Danielsu, kuri noteikti nebūs vienības galvenie punktu guvēji, bet ieņems gana nozīmīgas lomas.

Tāpat vēl nav skaidrs, kur dosies brīvais aģents Demarkuss Kazinss, par kura pakalpojumiem pēc pāris savainojumiem interese neesot liela. Brīvais aģents ir arī divkārtējais NBA čempions Denijs Grīns, kurš pazīstams kā labs snaiperis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu