Šokējošs pavērsiens NBA - Lenards un Džordžs pievienosies "Clippers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kavai Lenards un Pols Džordžs
Kavai Lenards un Pols Džordžs Foto: AFP/AP/Scanpix/TVNET kolāža

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Losandželosas "Clippers" negaidīti pievienosies Kavai Lenards un Pols Džordžs, vēsta ESPN.

Pašlaik 28 gadus vecais Lenards iepriekšējā sezonā kļuva par NBA čempionu Toronto "Raptors" sastāvā un tieši viņš tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. 

Lenards pēc sezonas kļuva par neierobežotu brīvo aģentu. Ziemeļamerikas mediji vēstīja, ka viens no labākajiem basketbolistiem pasaulē izskatīja trīs komandu piedāvājumus - "Raptors", "Clippers" un Losandželosas "Lakers".

Pēdējās dienās Ziemeļamerikas medijos valdīja uzskats, ka Lenards pievienosies Lebronam Džeimsam un Entonijam Deivisam, izveidojot "Lakers" komandā iespaidīgu trio, vai arī tomēr paliks "Raptors" vienībā, taču "Clippers" variants palika trešajā plānā.

Lenards esot vienojies ar "Clippers" par 4 gadu līgumu un maksimālo 142 miljonu ASV dolāru atalgojumu.

Savukārt 29 gadus vecais Džordžs uz Losandželosu pārcelsies spēlētāju maiņas darījumā no Oklahomasitijas "Thunder" komandas.

Pretējā virzienā uz Oklahomasitiju dosies Itālijas basketbolists Danilo Galinari un Šajs Džildžeoss Aleksandrs, kā arī piecas nākotnes draftu izvēles.

Gan Lenards, gan Džordžs līgā ir pazīstami ne tikai ar teicamo spēli uzbrukumā, bet arī ar lielisko sniegumu aizsardzībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu