Pogbā aģents apstiprina futbolista vēlmi atstāt Mančestras "United"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Pogbā
Pols Pogbā Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamais franču pussargs Pols Pogbā vēlas pamest Anglijas futbola klubu Mančestras "United", paziņojis spēlētāja aģents Mino Raiola.

Pogbā nākotne titulētajā Mančestras vienībā neskaidra ir jau labu laiku, bet komanda pašlaik gaida viņa pievienošanos treniņiem. Francūzis vēl šo nedēļu veltīja komerciālām aktivitātēm, kamēr klubs jau uzsāka gatavošanos jaunajai sezonai.

"Ikviens zina Pola vēlmi doties prom," britu laikraksts "The Times" citē Raiolas teikto. "Šobrīd pie tā strādājam. Ikviens, tostarp arī klubs, zina Pola vēlmes."

Svētdien Mančestras komanda dosies uz Austrāliju, kur aizvadīs pirmssezonas treniņnometni. Iepriekš tika ziņots, ka Pogbā būs kopā ar vienību, bet Raiola norādīja, ka situācija pašlaik ir neskaidra.

Pogbā Mančestras "United" komandā atgriezās 2016.gadā, kad par 89 miljoniem mārciņu (99 miljoniem eiro) pārcēlās no Itālijas granda Turīnas "Juventus", toreiz kļūstot par pasaulē dārgāko futbolistu.

Tiesa, viņa sniegums Anglijas klubā šo trīs gadu laikā bijis nestabils, turklāt pats spēlētājs savos izteikumos vēl nesen neslēpa, ka pienācis laiks jauniem izaicinājumiem.

Šo trīs gadu laikā Pogbā Anglijas klubā 135 spēlēs guvis 31 vārtus, bet komanda ar viņu spējusi uzvarēt UEFA Eiropas līgā un Anglijas Līgas kausā.

Pogbā vārds jau ilgu laiku tiek locīts ar pārcelšanos uz Spānijas grandu Madrides "Real" vai arī atgriešanos "Juventus" komandā.

Pērn Pogbā kopā ar Francijas izlasi izcīnīja Pasaules kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu