"Wizards" ģenerālmenedžeris: Dāvis palīdzēs ar savu basketbola IQ

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns palīdzēs Vašingtonas "Wizards" komandai ne tikai ar savām snaipera dotībām, bet arī spēles izpratni, norāda kluba ģenerālmenedžeris jeb vecākais viceprezidents basketbola jautājumos Tomijs Šepards.

Bertāns spēlētāju maiņas darījumā no Sanantonio "Spurs" vienības pārcēlies uz "Wizards". Vašingtonas komandas paziņojumā kluba ģenerālmenedžeris dažos vārdos raksturoja Latvijas basketbolistu.

"Dāvis ir spēlētājs, kurš mūsu (komandas) garajā galā pievienos snaipera prasmes, basketbola IQ un darba ētiku," sacīja Šepards.

Pašlaik 26 gadus vecais Bertāns savā karjerā NBA aizvadījis trīs sezonas, regulārajā čempionātā 220 mačos vidēji gūstot 6,2 punktus.  

"Viņš bija viens no Top 3 tālmetienu izpildītājiem pagājušajā sezonā. Viņš ļaus mums uzbrukumā izveidot lielāku plašumu," piebilda "Wizards" ģenerālmenedžeris.

Jau vēstīts, ka "Wizards" aprīlī no amata atlaida kluba ilggadējo prezidentu basketbola jautājumos Ērniju Granfeldu. Viņa vietu patlaban ieņem Šepards.

"Wizards" rīcībā šobrīd ir arī cits Latvijas basketbolists - Anžejs Pasečņiks. Viņš sestdien piedzīvoja debiju NBA Vasaras līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu