Kurucs izceļas ar teicamu sniegumu NBA Vasaras līgas spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien Lasvegasā guva 15 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē. 

Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komandas ar rezultātu 74:58 pārspēja Horvātijas izlasi, kas ir viena no divām valstsvienībām šajā turnīrā. Otra ir Ķīnas izlase.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja teju 24 minūtes, kuru laikā viņā realizēja 4 no 4 divpunktu metieniem, 2 no 4 tālmetieniem un 1 no 2 soda metieniem. Viņa kontā arī 3 atlēkušās bumbas, 2 rezultatīvas piespēles un 1 bloķēts metiens.

Vēl arī Kurucs saņēma 5 piezīmes, pieļāva 2 kļūdas un spēli pabeidza ar negatīvu +/- rādītāju -1. Tomēr ar 15 punktiem viņš bija viens no šī mača rezultatīvākajiem spēlētājiem. Tikpat punktus uzvarētāju rindās iemeta arī bosnietis Džanans Musa.

Kurucs spēles sākumā guva 10 no komandas pirmajiem 16 punktiem, turklāt viņš uzbruka grozam ar izcilu precizitāti, realizējot 2 no 2 divpunktu metieniem un 2 no 2 tālmetieniem.

Otrajā ceturtdaļā Latvijas basketbolists netrāpīja 1 tālmetienu, taču realizēja 1 no 2 soda metieniem. Kurucs pirmajā puslaikā ar 11 punktiem bija pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs savā komandā, kas pārtraukumā devās ar +4 vadību (37:33).

Trešajā ceturtdaļā Kurucs pievienoja vēl 4 punktus, vienā no epizodēm izceļoties ar visai skaistu "slam dunk" jeb bumbas triecienu grozā no augšas. Savukārt noslēdzošajā ceturksnī viņš punktus neguva.

Jau vēstīts, ka NBA Vasaras līgas pirmajā spēlē Kurucs guva 14 punktus un izcīnīja 7 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu