Neimars neierodas uz PSG pirmssezonas treniņu un varētu saņemt sodu

CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbola granda Parīzes "Saint-Germain" (PSG) brazīliešu superzvaigzne Neimars pirmdien neieradās uz kluba pirmssezonas treniņu, līdz ar to vienība pieņemšot attiecīgos soda mērus, paziņojis klubs.

"Pirmdien bija paredzēta Neimara pievienošanās komandai uz pirmssezonas aktivitātēm," vēstīts kluba paziņojumā. "Mēs paziņojam, ka spēlētājs tā arī neieradās, lai arī tika saskaņots laiks un vieta. Klubs šo soli neatbalstīja un nožēlo notikušo situāciju, tāpēc mēs pieņemsim attiecīgu soda mēru."

Tikmēr futbolista tēvs norādīja, ka PSG bija informēta par brazīlieša neierašanos.

"Neimara neierašanās tika paredzēta jau savlaicīgi, jo viņš piedalījās Neimara institūta labdarības pasākumā," teica sportista tēvs. "Mēs nevarējām to pārcelt, tāpēc futbolists pievienosies komandai 15.jūlijā."

Spāņu un franču mediji iepriekš informējuši, ka "Barcelona" un PSG ir diskutējuši par detaļām darījumam, kas Neimaram ļautu atgriezties Spānijas čempionē. Spānijas plašsaziņas līdzekļi arī vēsta, ka brazīlietis ir gatavs ievērojamam algas samazinājumam.

Tikmēr "Barcelona" viceprezidents Žordi Kardoners atzina, ka kontakts ar Brazīlijas superzvaigzni nav bijis un viņa pievienošanās klubam neesot tā prioritāte.

Neimars šo divu sezonu laikā PSG sastāvā 58 spēlēs guvis 51 vārtus, tomēr regulāri cīnījies ar savainojumiem un izpelnījies kritiku par savu attieksmi. Savukārt "Barcelona" viņš pārstāvēja no 2013. līdz 2017.gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu