Vestbruks paudis vēlmi pamest "Thunder" komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Rasels Vestbruks paudis vēlmi pamest Oklahomasitijas "Thunder" komandu, vēsta ESPN basketbola apskatnieks Eidrians Vodžnarovskis. 

Arī "Thunder" esot gatava izskatīt piedāvājumus, lai aizmainītu komandas spožāko zvaigzni, kurš Oklahomasitijas vienību pārstāv kopš 2008. gada. 

30 gadus vecais Vestbruks vēlmi atstāt "Thunder" pauda pēc tam, kad komandu atstāja Pols Džordžs. Savukārt "Thunder" grasās veikt komandas pārbūvi. 

Par Vestbruka pakalpojumiem interesi izrādījušas vairākas komandas, tostarp Hjūstonas "Rockets" un Maiami "Heat", kas tiek minēta kā reālākā viņa nākamā komandā. Pārcelties uz Floridu vēlētos arī pats Vestbruks. 

Vestbrukam vēl ir spēkā četru gadu līgums. Nākamajā sezonā viņš nopelnīs 38,5 miljonus ASV dolāru, bet kontrakta pēdējā sezonā 2022./2023. gadā (spēlētāja opcija) viņam paredzēts 47,1 miljonu liels atalgojums. 

Pagājušajā sezonā "Thunder" nepārvarēja izslēgšanas spēļu pirmo kārtu. Piecās spēlēs viņš vidēji guva 22,8 punktus, izpildīja 10,6 rezultatīvas piespēles partneriem un savāca 9,0 atlēkušās bumbas zem groziem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu