"Nets" īpašnieks: Bruklinu gaida neaizmirstami mirkļi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mihails Prohorovs
Mihails Prohorovs Foto: AP/Scanpix

Krievijas miljardieris Mihails Prohorovs, kurš ir Rodiona Kuruca pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" īpašnieks, izteicies, ka viņa komanda drīzumā kļūs par čempionvienību. 

"Mēs negrasāmies pārņemt Ņujorku. Pakāpeniski attīstām komandu, kura kādā brīdī, ne pārāk tālā nākotnē atnesīs mums čempiontitulu," laikrakstā "USA Today" citēts Prohorovs. "Pēdējo trīs gadu stratēģija bija iegūt labus jaunos spēlētājus un atbrīvot vietu algu griestos, lai tiktu pie spožiem talantiem, ko arī esam izdarījuši."

Šajā vasarā "Nets" rindām pievienojās tādas līgas zvaigznes kā Kairijs Ērvings un Kevins Durants, kurš pēdējos gados tiek uzskatīts par vienu no pasaules labākajiem basketbolistiem. 

"Mēs patiesi augstu vērtējam Ņujorkas līdzjutējus un esam pateicīgi viņiem par atbalstu un pacietību," norādīja Prohorovs. "Protams, mēs gribam viņus atalgot par šo uzticību komandai, kas ir ļoti augstā godā, un esmu pārliecināts, ka dodamies pareizā virzienā." 

Prohorovs uzskata, ka Bruklinas komandu gaida neaizmirstami mirkļi, norādot, ka tuvākajā nākotnē "Nets" reāli cīnīsies par čempiontitulu. 

"Nets" komandā pagājušā bija pirmā sezona Kurucam, kurš veiksmīgi debitēja pasaules spēcīgākajā līgā. Viņam ir līgums spēkā vēl uz trīs sezonām, pēdējā no tām ir komandas izvēle - pagarināt līgumu vai to neturpināt. 

Iepriekšējā sezonā "Nets" pēc trīs gadu pārtraukuma sasniedza NBA izslēgšanas spēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu