Tenisiste Konta žurnālistam: Ar savu jautājumu jūs man izrādāt necieņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Johanna Konta
Johanna Konta Foto: AFP/SCANPIX

Lielbritānijas tenisiste Johanna Konta otrdien piedzīvoja zaudējumu prestižā Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfinālā un pēcspēles preses konferencē iesaistījās diskusijā ar vienu no žurnālistiem, uzskatot, ka viņš tenisistei izrāda necieņu. 

Lielbritānijas pirmā rakete un mājinieku lielākā cerība ceturtdaļfināla mačā ar 67 (5) 1-6 piekāpās čehietei Barborai Strīcovai (WTA 54.). 

Žurnālists norādīja uz Kontas daudzajām nepiespiestajām kļūdām, īpaši mača izšķirīgajos brīžos, un jautāja, vai tenisistei nevajadzētu pašai tikt galā ar sevi, nevis akcentēt pretinieces veiksmīgo spēli. 

Konta atbildēja: "Tas ir jūsu profesionālais tenisa viedoklis?" Žurnālists sacīja, ka viņš runā, raugoties no skatītāju pozīcijām. 

Tenisiste apjuka, sakot, ka vienmēr bijusi pieejama žurnālistiem un runā atklāti. "Labi. Jūs varat man nepiekrist un jums var nepatikt manas atbildes. Runāju par savām sajūtām. Joprojām ticu savam tenisam un uzskatu, ka esmu konkurētspējīga. Man nav vairāk ko teikt. Ar savu jautājumu jūs man izrādāt necieņu. Esmu profesionāla cīnītāja, kura šajā mačā rādīja savu labāko sniegumu," uzsvēra Konta. 

28 gadus vecā Konta WTA rangā atrodas 18. pozīcijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu