S. Viljamsa: Medicīna ir vienīgais iemesls, kāpēc es vēl varu būt konkurētspējīga (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: AP/Scanpix

Kādreizējā pasaules pirmā rakete amerikāniete Serēna Viljamsa ceturto gadu pēc kārtas sasniegusi prestižā Vimbldonas čempionāta finālu. Pieredzējusī tenisiste uzskata, ka medicīna ir vienīgais iemesls, kāpēc viņa aizvien spēj būt konkurētspējīga.  

37 gadus vecā Viljamsa Vimbldonas čempionāta pusfinālā viegli ar 6-1, 6-2 uzvarēja čehieti Barboru Strīcovu, kura WTA rangā ir tikai 54. vietā.

"Domāju, ka medicīnas tehnoloģijas ir ļoti gājušas uz priekšu," uzskata Viljamsa. "Tas ir vienīgais iemesls, kāpēc aizvien varu sacensties ar pasaules labākajām spēlētājām. Jūtu, ja šādas tehnoloģijas būtu pirms 20 gadiem, iespējams, Maikls Džordans joprojām spēlētu basketbolu. Tagad mēs par saviem ķermeņiem zinām daudz vairāk nekā iepriekš."

Viljamsa 13. gadu pēc kārtas sasniegusi vismaz viena "Grand Slam" turnīra finālu. Viņa tiek uzskatīta par vienu no visu laiku labākajām pasaules tenisistēm. ASV tenisa zvaigzne atrodas viena panākuma attālumā no sava 24. "Grand Slam" titula. 

Serēnas Viljamsas tērpi

"Pašlaik es daru pavisam citas lietas, ja salīdzina ar manas karjeras sākuma posmu. Tas ļāvis pagarināt manu karjeru. To pašu var teikt par Rodžeru Federeru. Tagad ir ļoti daudz sportistu, kuri pēc 30 gadu vecuma aizvien ir labākie pasaulē. Atcerēsimies arī Taigeru Vudu. Šādi sportisti ir neticami iedvesmojuši un ļauj man virzīties uz priekšu," norādīja Viljamsa. 

Viljamsa ir septiņkārtēja Vimbldonas čempionāta uzvarētāja. Šogad finālā viņa sacentīsies ar rumānieti Simonu Halepu. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu