Rīgas "Dinamo" uz pārbaudes laiku piesaista Latvijas čempionu Sarkani

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Deivids Sarkanis.
Deivids Sarkanis. Foto: HK Kurbads

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" piektdien izziņoja līguma pagarināšanu ar trim hokejistiem, kā arī uz pārbaudes laiku piesaistīja trīs spēlētājus, arī pagājušās sezonas "Optibet" hokeja līgas (OHL) čempionu Deividu Sarkani.

"Dinamo" komanda pagarinājusi līgumus ar aizsargu Robertu Mamčicu, uzbrucējiem Robertu Lipsbergu un Danielu Bērziņu. Visi trīs komandu pārstāvēja arī pagājušajā KHL sezonā.

Vēl Rīgas klubs piektdien paziņoja, ka noslēgti pārbaudes laika līgumi ar 20 gadus veco vārtsargu Niklāvu Rauzu, 24 gadus veco aizsargu Kristapu Bazēviču un 24 gadus veco uzbrucēju Deividu Sarkani. Visi kopā ar komandu dosies uz treniņnometni Liepājā.

Rauza aizvadītajā sezonā bija "Dinamo" jauniešu komandas "Rīga" pamatvārtsargs.

Bazēvičs pagājušajā sezonā spēlēja Ziemeļamerikā, SPHL līgas komandā Meisonas “Mayhem”, kur 46 spēlēs guva 4 vārtus un veica 16 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Sarkanis iepriekš pārstāvēja "Kurbads" un "Mogo" komandas OHL, sezonas izskaņā kļūstot par līgas čempionu.

Iepriekš kuluāros izskanēja, ka uz pārbaudes laiku "Dinamo" varētu piesaistīt arī citu "Mogo" uzbrucēju Andri Siksni.

Rīgas "Dinamo" jauno KHL sezonu sāks 2.septembrī savā laukumā pret latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak", ko trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu