Neimars vēl vairāk saasina attiecības ar Parīzes "Saint-Germain"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimars vēl vairāk saasinājis attiecības ar savu pašreizējo klubu Parīzes "Saint-Germain" (PSG), norādot, ka viņa patīkamākās atmiņas saistās ar uzvaru tieši pret šo komandu.

Šovasar bijis daudz runu, ka 27 gadus vecais Neimars atgriezīsies Spānijas grandā "Barcelona" un tādējādi atstās Francijas čempioni PSG, ko pārstāv kopš 2017.gada, kad, pārejot uz Parīzi par 222 miljoniem eiro, kļuva par pasaulē dārgāko futbolistu.

Brazīlieša attiecības ar PSG šobrīd vairs netiek raksturotas kā labas, turklāt arī pats Neimars nupat intervijā ar tiešsaistes sporta kanālu "Oh My Goal" nav uzlabojis situāciju. Viņš atklāja, ka patīkamākās atmiņas futbolista karjerā brazīlietim bijušas 2017.gadā pēc iespaidīgās "Barcelona" atspēlēšanās UEFA Čempionu līgā tieši pret PSG. Toreiz Neimars vēl pārstāvēja Spānijas klubu.

"Pēc tā mača bijām kā aptrakuši. Domāju, mums visiem tā bija labākā pieredze dzīvē," pauda Neimars.

Toreiz PSG pirmajā astotdaļfināla spēlē uzvarēja ar 4:0, tomēr atbildes mačā "Barcelona" pamanījās revanšēties ar 6:1 un sasniedza ceturtdaļfinālu.

Sagaidāms, ka Neimars pirmdien pievienosies PSG komandai tās pirmssezonas sagatavošanās posmā. Šonedēļ brazīlietis skandalozi izlaida nodarbības, tomēr viņš taisnojās, ka klubs viņam to ļāvis, lai futbolists varētu dzimtenē palīdzēt savam labdarības fondam. Tiesa, Parīzes klubs pēc tam nāca klajā ar paziņojumu, ka piemēros Neimaram sankcijas.

Pagaidām, gan ir neskaidrība, vai tiešām Neimaram izdosies atgriezties "Barcelona", ko vēloties arī pats futbolists, jo ir īstenojusies Francijas izlases uzbrucēja Antuāna Grīzmana pārcelšanās no Madrides "Atletico", kas Katalonijas klubam izmaksājis 120 miljonus eiro.

Neimars "Barcelona" sastāvā spēlēja no 2013. līdz 2017.gadam un guva 105 vārtus 186 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu